facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fixitall Computers & Services

Fixitall Computers & Services

Info

Fixitall Computers & Services Computers - Jong gebruikte Laptops - Audio - Televisies en reparatie van alle goederen. www.fixitallcomputers.nl

Adres: Langewijk 310, 7701AP Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523610265
Stad: Dedemsvaart
Route: Langewijk 310
Postcode: 7701AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yafsec Yafsec 1 km Security specialisten die vanuit het perspectief van hun klant oplossingen bieden
Recensies
Prima monitor gekocht voor belachelijk lage prijs. Scherm werd nog eens extra schoongemaakt voordat ik hem meenam. En drie maanden garantie!
Mooi om even te snaaien naar leuke spulletjes, super service daar
Ik had via Bol een nieuwe laptop lader besteld bij deze winkel. Kwam een mailtje achteraan of ik zeker wist dat dit de juiste was. Dat wist ik maar was wel ontevreden over die lader met haakse pluk. Gevoelig voor draadbreuk. Dus als je een lader hebt met een rechte plug die ook geschikt is graag dan. Nou, die was er en werd de volgende dag geleverd. Bedankt voor de service Patrick! Jullie winkel staat in mijn bookmarks
Goede service, snel klaar en zeer klant vriendelijk. Ook een goede prijs voor de diensten, zeker aan te bevelen!
Bedreven vakman. Snel en niet duur.
Erg dankbaar! Mijn laptop hierheen gebracht omdat ie min of meer gecrashed was tijdens het updaten. De reparatie viel uiteindelijk duurder uit dan hij in eerste instantie had ingeschat, maar omdat hij mij al een prijs had gegeven bij het binnen brengen, hoefde ik die extra kosten niet meer te betalen. Uitstekende service en mijn laptop werkt weer goed!
Hele goede service, ik heb bestanden teruggekregen van een geheugenkaart waarvan ik zelf niets meer kon terughalen met recovery software. Prijs was ook erg goed, deze winkel is een echte aanrader.
Super mooie jbl sb 400 gekocht geen krasje erop en volgens mij beter dan nieuw. Verzending gratis en prima verpakking bovendien super geluid. Patrick, superbedankt en ik hou je webuite in de gaten. Rien Hermans uit Tilburg.
Top bedrijf met super service!!
Uitstekende service, veel kennis over zijn producten en voor een goede prijs. Ik woon in Zwolle maar ik koop al jaren mijn computers en electronica in Dedemsvaart bij fixitall want dan weet ik wat ik heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid