facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fixet Schoonoord

Fixet Schoonoord

Info

Verkoop van tuinhout, bouwmaterialen, gereedschap, verf, ijzerwaren, elektra, zonwering, diervoeders, en nog veel meer!



"Service Bouwmarkt en Doe-Het-Zelf specialist met een ruim assortiment tuinhout, bouwmaterialen en gereedschap voor de professional en doe-het-zelver.Bouwmarkt Schoonoord beschikt tevens over een eigen klussendienst voor het monteren en afbouwen van grote en kleine klus-projecten, blokhutten, tuinhuizen, schuttingen en veranda's.In onze winkel helpen onze vakspecialisten u graag bij onze sleutelservice, verf-mengbalie of zagerij.Heeft u advies nodig over het te gebruiken gereedschap of materiaal? Bij onze servicebalie helpen we u graag verder.Kom ook langs bij de gezelligste bouwmarkt van Drenthe. Tot snel!"
Adres: Maatschappijweg 4, 7848 AM Schoonoord (Drenthe)
Telefoonnummer: +31591381852
Stad: Schoonoord
Route: Maatschappijweg 4
Postcode: 7848 AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rik Assen Schoonoord, Schoonoord web, Bouwmarkt, Vuren 22 x 63, Vuren schroten plafond, Bouwmarkt Emmen
Recensies
Super goede service , vriendelijk personeel en ook niet te beroerd om effe mee te denken , wat ze niet hebben willen ze dolgraag voor je bestellen. Op de begane grond alles wat met de bouw of groenvoorziening te maken heeft en op de bovenverdieping veel voor de camping. Tevens kun je hier je camping gasflessen omwisselen. Parkeergelegenheid genoeg . Echt een aanrader.
Fijne winkel en fijn personeel. Prijzen op website komen alleen niet altijd overeen met de winkel. Vooral op de houtafdeling. Hun antwoord is ja dat staat ook op de website dat prijzen kunnen afwijken vh hout…..en beton ook ???
Ruim opgezette bouwmarkt. Vooral voor bouwmaterialen uiterst goed bereikbaar. De prijs valt mee voor zo’n ‘kleine’ bouwmarkt. Prima service. Zie foto, gemaakt van hun materialen.
Goede service en heel veel spullen je grijpt niet gauw mis
Super goede bouwmarkt met groot assortiment en vriendelijk personeel dat overal verstand van heeft
Top service en super vriendelijk personeel. Zo zie ik het graag. Aanrader.
Altijd vriendelijk daar en redelijk uitgebreid assortiment
Super fijne winkel en vriendelijk personeel. Er is veel te kiezen als je maar 1 boutje nodig hebt, maar gelukkig kreeg ik goed advies. Parkeren voor de deur en makkelijk te vinden.
Vriendelijke medewerkers die je graag helpen, de go-to bouwmarkt.
Goede service en ruime keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid