facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fixed Gear Coffee

Fixed Gear Coffee
Adres: Daalhemerweg 4 , Valkenburg 6301 BK, NL
Telefoonnummer: 06 27493709
Stad: Valkenburg
Route: Daalhemerweg 4
Postcode: 6301 BK


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 09:30-18:00
Zondag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: Fixed Gear Coffee groene loper, Fietscafe Valkenburg, Fixed gear coffee menu, Coffee before cycling, Fietscafé Maastricht
Recensies
Super plek om even een stop te maken tijdens je fietstocht door zuid limburg, heerlijke koffie en de cakes ‘Leah Kirchmann’s Banana Bread’ zijn waanzinnig lekker. Zeker een bezoekje waard!
Toffe winkel met mooie spullen, maar echt vriendelijk zijn ze hier niet
Wat een ontdekking! Top zaak met kundige en vriendelijk personeel. Inspirerend concept, erg goed gedaan
Goed ingerichte zaak met vriendelijk personeel die je graag verder helpen. Ze hebben een groot assortiment aan goede koffie en mooie fiets gerelateerde producten. Ook zijn de wekelijkse ritten de moeite waard om mee te fietsen.
Super leuke nieuwe plek. Heerlijke koffie, bananenbrood en zeer vriendelijke eigenaren. Absoluut de moeite waard om te bezoeken!
Heerlijke koffie en bijzondere fietsen.
Heerlijke koffie en taart! Appelcake en bananabread was heerlijk.
Als wielrenner wil je graag een plek waar je lekkere koffie en t liefst iets erbij kan krijgen! Dat kan geheel in stijl bij dit café! Ook verkopen ze zelfgemaakte taart!! Mocht je wat leuks zien qua accessoires kan je dat kopen, ze hebben van alles: van mooie highend fietskleding tot gave koerspetjes en zadeltasjes!
Als echte koffieliefhebber hier met het gezin genoten van heerlijke koffie en hele lekkere bananenbrood en appelcake! Mooie zaak waar passie voor fietsen leeft, ook als je er niks mee hebt dan zul je het toch mooi vinden! Aardige jonge en enthousiaste ondernemers die een aanwinst zijn voor de stad! Ga er langs als je in de buurt bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid