facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Five Guys

Five Guys
"Permanently closed"
Adres: Forum 3 1315 TD, Almere The Netherlands, Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31363035250
Stad: Almere-Stad
Route: Forum 3 1315 TD, Almere The Netherlands


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: five guys netherlands, five guys antwerpen, five guys menu, five guys nederland, five guys amsterdam, five guys prijzen, five guys almere, five guys eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burgerme Burgerme 265 meter Erg lekker eten, grote porties en vriendelijk personeel. Komen zeker terug. Vegetari...
King Fried Chicken King Fried Chicken 6 km King Fried Chicken in Almere
Recensies
Voor de tweede keer gegeten bij dit burger restaurant. Best aan de prijzig kant, ik had een kleine cheeseburger en kleine friet voor €11,25. Je kon je eigen saus, drinken, en tops kiezen en pakken.De burgers waren snel gebakken en klaar. En de toiletten waren redelijk schoon maar kon beter.
Locatie: Middenin de stad genoeg parkeer plaatsen en ook goed bereikbaar met de openbaar vervoer. Personeel: Geholpen door vriendelijke personeel dat goed door werkt in de drukte. Eten: Burgers en hotdogs zijn erg lekker! Heel leuk concept dat je zelf de "topping" kan uitkiezen, hierdoor wordt het je eigen burger of hotdog. De friet zijn heerlijk zowel als normaal als gekruid. Saus is al inbegrepen en kan je zelf pakken.
Heerlijke burgers! Veel keuze in toppings wat je op je burger wil en grote aantallen patat. Het is best prijzig voor wat je gewend bent, maar prijs/kwaliteit verhouding is wel 10/10.
Hamburger.. 8 euro. Kies 15 toppings.. maar het is allemaal sla. Vlees is zelf droog gebakken dus voor 8 euro veel te duur. Hotdog smaakt nergens na je kan beter naar de ikea gaan. Patat is lekker gekruid maar lijkt niet voorgebakken te wezen dus erg slap. Wel gratis mayo en ketchup bij je friet. voor 3 euro kun je onbeperkt frisdrank drinken uit zeer ruime keuze dus dit is wel netjes Concept is wel leuk je krijgt in principe een afhaal maaltijd die je in het restaurant kan opeten. Ook heb je gratis pindas... Maarja..
Goed voedsel, heerlijke shakes echter veels te duur voor wat je krijgt. Bovenal worden je oren gemarteld met vreselijke veels te harde muziek die door de opbouw van de zaak nog uren nagalmt in je oren. I don’t care wat ze in de VS doen, dit is niet goed hoor
Nog nooit eerder bij five guys geweest, dit omdat die bij mij in de buurt niet aanwezig is. Onlangs bij een bezoek in Almere de five guys tegen gekomen. Ik heb er echt super lekker gegeten. En hoop dat er snel een five guys vestiging in de kop van Noord-Holland komt! Want om telkens naar Almere te gaan is een beetje lastig. De burger was echt super lekker en vers bereid door het personeel. Het personeel was overigens erg vriendelijk en behulpzaam.
I only had a banana reese cup milkdhake but the staff was so sweet and they made it so fast! Great service and product. Little bit on the expensive side but yummy! Kindvriendelijkheid: Super kind vriendelijk want heeft lekkere patatjes en ander fastfood eten! Parkeren: Er zit een parkeergarage naast, en ook op 10 minuten loop afstand nog 1 dus genoeg mogelijkheden in bereikbaarheid door ook een buslijn in de buurt! Rolstoeltoegankelijkheid: Erg makkelijk door een soort ramp! Echter staan de tafels mogelijk wel een tikkje te dicht op elkaar.
Beste burger die ik ooit in mijn leven heb gegeten! Bacon Cheeseburger, all the way zonder champignons is een favoriet! De milkshake mag zeker niet ontbreken en als volgens mij enige in Nederland de optie om bacon toe te voegen aan je shake, WAUW! Enige minpuntje is de harde muziek. Dat is opzich geen ramp, maar wel vervelend als je nummertje omgeroepen wordt en je bijna niks kan verstaan. De gratis nootjes om even te snacken voordat je eten komt, zijn zeker niet verkeerd. Al meerdere keren geweest en ga zeker binnenkort weer een keertje langs!
Moet toegeven burger was best lekker, friet was ok. Maar bedragen die ze vragen voor die kleine porties zijn niet normaal. Vroeg nog om een patatje erbij, 3,50 euro voor een 0.2ltr bekertje patat zonder saus. Echt in een papierenbeker van 0,2ltr formaat. Wou nog graag water hebben, 3,00 euro????!!! De cheeseburger die is erbij had, niets bijzonders maar wel 9,95 euro. Ik wens ze echt succes, mij zien ze daar nooit meer.
Ja, het eten was duur, maar het geld zeker waard. Voor een cheese burger met bacon, een grote friet en drinken was ik rond de 23 euro kwijt. Tja... dit is geen McDonalds of Burger King, maar dat was ook wel te merken aan de superieure kwaliteit van het eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid