facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Five Flavors

Five Flavors
"Family orientated Indian restaurant under new management"
Adres: Monseigneur van Steelaan 217 , Voorburg 2273 EM, NL
Telefoonnummer: 070 387 6787
Stad: Voorburg
Route: Monseigneur van Steelaan 217
Postcode: 2273 EM



op zoek naar gerelateerd: Indiaas restaurant Voorburg, Thuisbezorgd Voorburg, 5 Flavors, Restaurant Voorburg Koningin Julianaplein, Indiaas restaurant Den Haag, Royal Curry
Recensies
Je zou het kleine restaurantje snel kunnen missen. Maar het eten was geweldig de service absoluut top! Heel vriendelijk en lief alsof je bei een indishe familie op bezoek was. We waren met 3 duitsers en 3 nederlanders en de ober was goed op de hoogte van allergieen aanbevelingen en specialiteiten. Het eten kwam snel meer dan genoeg en de prijs is absoluut top! Aanrader voor iedereen die goed indisch wil eten!
Erg lekker gegeten! Het voelt inderdaad alsof je op bezoek bent bij iemand in de woonkamer, dat is heel charmant. Ook fijn dat de Butter Chicken zonder cashewnoten bereid is, daardoor kon ik het i.v.m. allergiën gewoon eten. Aanrader!
Dit restaurant verdiend meer bekendheid. Zeer vriendelijke eigenaresse en vakkundige koks. Lekkere Chai en heerlijke verse vegetarische gerechten.
Heerlijk gegeten! Verse ingrediënten, lekker naanbrood. Wij hadden Palak Paneer & Lamb Korma. Ook erg vriendelijk personeel! We komen zeker terug!
Heerlijk gegeten, sympathieke bediening, redelijke prijs. We komen zeker terug
Echt lekker Indiaas eten. Uitgebreide kaart, veel voorgerechten en veel keuze uit curry, vindaloo en dal. De nan is echt lekker. Het eten wordt allemaal vers bereid. Hele vriendelijke bediening. Echt een aanrader.
Nette en zeer vriendelijke bediening, prima eten voor een zeer prima prijs. Mango Lassie helaas iets zouter dan ik elders gewend bent, waardoor mangosmaak wat wegviel.
Heel vriendelijk en wij hebben echt heerlijk gegeten. AANRADER
Ik ben er nu 2 keer geweest en 1 keer met bezorging en het is bij uitstek mijn eerst keuze voor non-veg Indian, veg is ook goed naar daar zijn ook nog alternatieven voor. Niet te pittig voor Nederlanders die normaal niet heet eten, maar je kan altijd aangeven om het extra pittig te maken, aka normaal in India. Heerlijk eten en zeer aardige eigenaren/service.
Het eten was heerlijk! Wij hebben echt genoten. De bediening was heel erg vriendelijk. We zullen zeker terug komen om nog eens te genieten van het verrukkelijke eten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid