facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FitYourBike

FitYourBike

Info

We verrichten dynamische fietsmetingen, voor meer comfort, blessurepreventie en het maximale uit de prestatie te halen!

Geschiedenis

Waarom dynamische fietsmeting van FitYourBike?

Het maximale uit je fietsprestatie halen.
Zo comfortabel mogelijk op je fiets zitten.
Een verkeerde fietsafstelling kan pijnklachten veroorzaken aan knieen, nek, rug en zitvlak.
Door een juiste fietsafstelling kunnen blessures worden voorkomen.
Met behulp van videoanalyse, afstellen schoenplaten en zadeldrukmeting bepaald we je optimale fietshouding op de fiets.

Een dynamische fietsanalyse geeft inzicht in hoe je op de fiets zit en wat je compensatiemechanismen zijn. Daarnaast kunnen we met behulp van de zadeldrukmeting je zitproblemen analyseren.
Van daaruit naar oplossingen zoeken.

Lees hier hoe een dynamische fietsmeting in zijn werk gaat.
Wilt u een betere fietspositie om zo het maximale uit uw trapfrequentie/trapkracht te halen en blessures voorkomen.

Dan ben je bij FitYourBike op het juiste adres!!!



"Iedereen is uniek en jouw fietsafstelling dus ook! Met een optimale zitpositie voorkom je blessures en maak je maximaal gebruik van de kracht van je lichaam. FitYourBike helpt fietsers die het uiterste uit zichzelf willen halen of optimaal van het fietsen willen genieten."
Adres: Mercuriusstraat 22G, 7006 RL Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0619953394
Stad: Doetinchem
Route: Mercuriusstraat 22G
Postcode: 7006 RL



op zoek naar gerelateerd: Bikefitting Gelderland, Bike fit, Bikefitting Rotterdam, Beste bikefitter Nederland, Bikefit nieuwe fiets, Bikefitting materiaal, Complete bike fit, Bikefit Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Guzman Martial Art Locatie Doetinchem De Guzman Martial Art Locatie Doetinchem 628 meter Tang Soo Do Doetinchem voor Zelfverdediging. Krijg meer zelfzekerheid door jezelf te ...
Sam's Stal Sam's Stal 1 km Gezellige kleinschalige stal aan de bosrand van de kruisbergse bossen waar je terecht...
Hoekwerk Hoekwerk 2 km De podcast waarin we 'de meters achter' bekende mensen uit de sport gaan vastleggen!
Seppworks Seppworks 2 km Wij brengen medewerkers echt in beweging. Van advies tot de organisatie van sport-, b...
Kinder voetbalschoentjes Kinder voetbalschoentjes 3 km Ging met mijn dochter voor skeelers kijken bij scapino. Super aardige medewerkster, d...
Recensies
Een tijdje geleden bij Sander langs geweest met klachten aan mijn knieën en gevoelloze voeten na het fietsen. Sander is 3,5 uur bezig geweest met de perfecte zitpostie voor mij. Heel vakkundig en alles goed uitgelegd. Dit i.c.m andere schoenen en wat wilgjes, en een kortere stuurpen, ben ik veel beter op de fiets komen te zitten Onder aan de streep ben ik blij dat ik de stap heb gezet om bij Sander langs te gaan. Ik fiets nog niet pijnloos, maar progressie zit er zeker in. Ik zou Sander zeker adviseren voor een ieder die pijntjes heeft tijdens het fietsen. En ook bij aanschaf van een nieuwe fiets, zou ik zeker bij Sander langs gaan om deze te laten afstellen.
Sander heeft me echt waanzinnig goed geholpen met het afstellen van zowel mijn Gravel bike als de plaatjes onder mijn schoenen. Hij nam ruim de tijd en gebruikte een fijne combinatie van kennis, ervaring, techniek en gezond boeren verstand. Ik kom zeker weer terug met een volgende fiets en kan iedereen van harte aan raden een afspraak te maken bij Sander voor een bikefit.
Vanwege kleine pijntjes zadel, onderrug, schouders, met name aan het eind van fietstochten van + 100 km heb ik een afspraak met Sander gemaakt. In 3,5 uur !! ben ik veel te weten gekomen over de houding op de fiets en de verkeerde afstelling van de fiets. Sander ging net zo lang door als nodig was om alles boven tafel te krijgen. Een ander zadel, andere stuurpen en steunzolen zorgen er nu voor dat ik beter op de fiets zit en veel minder klachten heb. Ook heb ik divers tips gekregen, waar op te letten bij de aanschaf van een volgende racefiets.
Ik heb Sander ontmoet tijdens een lezing over bikefitting in het Wielercafe in Doetinchem. Zijn manier van aanpak mbt bikefitting gaf mij een vertrouwd gevoel. Ik had wat klachten in de nek na een x aantal kilometers op de fiets, dus een afspraak gemaakt. Ook mijn nieuwe schoenen en plaatjes meegenomen om goed af te stellen. Sander nam alle tijd en was pas tevreden als alles goed voelde. Een week later reed ik de elfstedenfietstocht met kou, harde wind en stromende regen. Erg nat en koud geworden, maar mijn vertrouwde klachten bleven weg! Ik raad Sander van harte aan!
Sander is een professionele "bikefitter". Hij kan je rustig, vriendelijk en begrijpelijk laten zien en uitleggen wat er mogelijk met je fiets en fietshouding mis is. Ik had na een r-heupoperatie erg veel last van het r-zitbotje en tevens een hamstringblessure rechts. Sander heeft mijn e-bike zadel en stuur juist afgesteld en ik mocht van hem tijdelijk een zgn. rom-pedaal gebruiken huren om het r-been te ontlasten. Heb je dus rug-been-heup en/of nekklachten dan raad ik je aan om met Sander eens een afspraak te maken. Ik heb achteraf gezien te lang gewacht.
Voor mijn deelname aan Tour for Life 2022 heb ik bij Sander mijn racefiets laten afstellen. Sander gaat uiterst precies te werk met de juiste meetapparatuur en gereedschap. In alles merk je bij hem dat hij veel passie legt in zijn werk. Doordat mijn fiets op de juiste wijze is afgesteld heeft Sander zeer zeker bijgedragen aan het met succes uitrijden van Tour for Life 2022 Het is een Bikefitter die ik zeker kan aan bevelen.
Wij zijn onlangs bij fityourbike geweest. We hadden al veel over de werkwijze van Sander Vissers gelezen, en dat wekte direct vertrouwen. Pijn in schouders, zadelpijn, gaf veel last met fietsen, bij de analyse bleek dat er veel drukpunten waren, Sander heeft bij wijze van proef er een ander zadel opgezet, en onmiddellijk geen drukpunt meer. Ook afstand stuur en zadel veranderd. Het geeft enorm veel verlichting. Op de kleinere afstand voelt het al heel goed, langere afstand nog uitproberen. Sander is een vakman, die alle tijd neemt. Het is de reis van 3 1/2 uur heen en terug de moeite waard geweest. Ook mijn man is zeer tevreden.
Ik kreeg op mijn nieuwe racefiets knie- en bovenbeenklachten. Daarnaast kon ik mijn kracht niet kwijt, zat ik te zwoegen en haalde bij lange niet de gemiddelde snelheden die ik met mijn oude fiets haalde. Begon plezier aan het fietsen kwijt te raken. Tot ik bij Sander kwam en hij mijn fiets en schoenen heeft afgesteld. Zeer vakkundig, zelfs zijn analyse over mijn heup werd door de manuele therapeut bevestigd. Ik fiets weer hard met veel plezier zonder klachten.
Ondanks dat ik eigenlijk klachten- en pijnvrij fietste had ik het idee dat ik te weinig kracht uit mijn benen kon halen en ik was benieuwd hoe ik op mijn fiets zat. Sander nam uitgebreid de tijd. Uiteindelijk best wat aangepast zoals zadel stuk lager, heel stuk naar voren, andere hoek, kortere stuurpen, zooltjes in de schoenen. Heb hem inmiddels ook bij anderen aangeraden.
In oktober 2020 bij Sander geweest voor dood en pijnlijk gevoel in mijn voeten bij lange fietstochten. Ruim 2 jaar geleden. Wat hij precies gedaan heeft weet ik niet meer, maar wel dat het probleem is opgelost, waar ik heel blij mee ben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid