facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitnessclub Zaltbommel

Fitnessclub Zaltbommel

Geschiedenis

Fitnessclub Zaltbommel gevestigd in het oude kantoor van hotel Van Der Valk heeft alle faciliteiten in huis en is voor jou dichtbij!



"Fitnessclub Zaltbommel is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij."
Adres: Hogeweg 65 gebouw D, 5301 LJ Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418-745374
Stad: Zaltbommel
Route: Hogeweg 65 gebouw D
Postcode: 5301 LJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fitline Zaltbommel, Fitnessclub Zaltbommel opzeggen, Fitnessclub Zaltbommel openingstijden, Fitnessclub Nederland, Fitnessclub Nederland eigenaar, Fitnessclub Vught, Basic-Fit Zaltbommel, Sportschool Hedel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kickboxing Institute Zaltbommel Kickboxing Institute Zaltbommel 47 meter Voor kickbokslessen met veel kennis en enthousiasme moet je bij Kickboxing-Instute zi...
Sporthal De Ring Sporthal De Ring 890 meter Koud en ongezellig. Kantine pas laat open. Daardoor genoodzaakt koffie/thee te pakken...
Personal Active Personal Active 1 km Een hele fijne fitness met geweldige persoonlijke begeleiding.
OK Personal Training OK Personal Training 1 km OK Personal Training Oskar Kubicki personal training is meer dan alleen Personal ...
TOTALEMS TOTALEMS 2 km Binnenkort daar sporten, schema en goede begeleiding om sportieve doelen te behalen,...
Fitline Zaltbommel Fitline Zaltbommel 2 km Binnenkort daar sporten, schema en goede begeleiding om sportieve doelen te behalen,...
Steef FIT Steef FIT 2 km "Bij Steef FIT hebben we een fascinatie voor jou en wat jou beweegt. We zijn ged...
Recensies
Sportschool is prima maar belachelijk duur. Heb door de jaren heen in vele sportscholen in Nederland een abonnement gehad maar deze is ruim 25 tot 50% duurder. Vanaf het nieuwe jaar 42,50 belachelijk! Verder mag de muziek wat afwisselender. Vaak te harde house wat gedraaid wordt. Mag in het weekend ook wel langer open.
Véél te volle sportschool. Je kunt 's avonds met geen mogelijkheid fatsoenlijk sporten. Tegelijkertijd verhogen ze hun prijzen lees: met € 2,50 naar € 42,50! maar stoken ze wel de boel ontzettend warm. Ik raad het af.
Fijne sportschool qua apparatuur hebben ze alles wat je nodig hebt. Alleen 's avonds sporten is niet te doen qua drukte en de verwarming staat altijd aan waardoor ik het al heel snel heel warm krijg tijdens het sporten.
Mooie sportschool met uitstekende begeleiding. Ik ga hier met plezier naar toe! Groot opgezet in één van de Van der Valk gebouwen in Zaltbommel. Mooie en degelijke apparatuur. En mooi uitzicht over de A2.
Fijne Sportschool met gevarieerd aanbod! Lange openingstijden en parkeergelegenheid.
Erg goede begeleiding! Mooi ruim opgezet en meer dan genoeg keuze. Daarnaast zijn er ook nog meerdere groepslessen om uit te kiezen!
The place to be. Zeker met Spinning
Mooie gym! Goede selectie cardio apparatuur. Perfecte mix van stack en plate loaded machines, free weight stations èn voldoende bankjes.
Vriendelijk personeel veel apparatuur. Ook mogelijkheden tot trainen op dakterras. Leuk spaar systeem. Voor sportas drink bottels etc.
Genoeg en moderne apparaten, behulpzaam personeel en schoon. Minder intensieve begeleiding dan andere sportscholen maar dat vertaalt zich weer in een stuk voordeligere prijs.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fitnessclub Zaltbommel met het openbaar vervoer


Zaltbommel, Hotel Zaltbommel 70 meter
664
Zaltbommel, Hotel Zaltbommel 80 meter
266
268
67
68
860
Zaltbommel, Hotel Zaltbommel 80 meter
266
669
67
68
860
Zaltbommel, Van Voordenpark 250 meter
268
Zaltbommel, Rotonde-Hogeweg 300 meter
266
268
664
67
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid