facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitnessclub Schagen

Fitnessclub Schagen

Info

Fitnessclub Schagen is vanaf 1 maart geopend in het voormalige gebouw van Steady Fit. Kom gezellig langs en meld je aan!

Geschiedenis

Sport je fit en voel je goed! Kom sporten in een huiselijke sfeer met top faciliteiten bij Fitnessclub Schagen.



"Fitnessclub Schagen is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij."
Adres: Kaagweg 21, 1741LC Schagen
Telefoonnummer: 0224-214846
Stad: Schagen
Route: Kaagweg 21
Postcode: 1741LC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BodyImpulse BodyImpulse 9 meter Als ik eerlijk ben was het even wennen aan deze manier van sporten, maar door de erva...
Spartahal In Schagen! Spartahal In Schagen! 442 meter Wat een geweldige leuke kantine vrouwen waren er gisteren aan het werk. Dat maakt ook...
Bakker Sports Schagen Bakker Sports Schagen 1 km Serieus sporten in een gezellige omgeving met professionele aandacht voor je doelen.
CrossFit Schagen CrossFit Schagen 1 km Hele leuke sport school!
Train4Less Train4Less 2 km Gezelligste en leukste sportschool van Schagen. Naast alle reguliere trainingsmateria...
Fit4lady Schagen Fit4lady Schagen 2 km Heerlijk sporten. Een half uur per keer ben je bezig. Super goeie en enthousiaste tr...
Body Action Schagen Body Action Schagen 2 km Top goed geregeld.
Recensies
Gezellige plek om te sporten met een lekkere sauna met buiten terras om nog even na te genieten
Waren eerst langsgeweest bij basic fit om te informeren naar een proefdag, een dagpas was mogelijk voor 5 euro p.p. werd ons verteld. Een dag later zin om te trainen, tas ingepakt en naar basic fit, aangebeld bij de poortjes en gevraagt om een dagpas, blijkt deze 9 euro p. p. te zijn... Bijna 2x duurder.... Gefrustreerd weggegaan en bij Fitnessclub Schagen geïnformeerd naar een proefdag, deze was gratis!! Erg netjes, schoon en rustig daar, alle apparatuur en extra aanwezig en vriendelijk personeel, heb een jaarabonnement afgesloten .
Het is rustig, er is een goede selectie aan toestellen, machines en vrije gewichten. Het personeel is heel vriendelijk. Ook lekker dat er een sauna en buitenplaatsje is. Het is hier en daar wel wat verouderd, maar het is wel schoon overal. Als het buiten warm is dan is het dat binnen ook, dat kan wel beter. Ook is het niet als andere sportscholen qua abonnementen. Je betaalt ook voor wat je niet gebruikt, maar dat is wel transparant. Ik ben tevreden!
Sportschool met veel groepslessen. Is erg toegankelijk voor iedereen geen overdreven gedoe met van die opgeblazen spierbundels. Personeel geeft erg leuk en goed les. Nick is een toppertje
Fantastische sportschool. Professioneel en goede apparaten. Speciaal E-gym
Fijne sportschool hangt een gemoedelijke sfeer en heeft een dakterras waar je kan zonnen en twee saunas
De airconditioning in de spinning zaal werkt al ca. 3 maanden niet. Ik heb ook niet het idee dat er iets aan gedaan gaat worden. Ik snap dat het personeel op de werkvloer hier niets aan kan doen maar het zou fijn zijn ook voor het personeel als de eigenaar hier werk van maakt.
Nette, middelgrote sportschool. Voldoende mogelijkheden om te trainen wat je wil. Enthousiaste vriendelijke medewerkers.
Prima sportschool, niet al te druk maar zeker genoeg spul aanwezig. Zonnebankje is ook goed net als de sauna. Sportschema op maat gemaakt door de werknemers is ook een mooie luxe. Al met al prima sport school.
Eerste keer geweest. Goede begeleiding en zeer kundig. Helemaal top
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fitnessclub Schagen met het openbaar vervoer


Schagen, Kaagweg 50 meter
406
Schagen, Witte Paal 90 meter
406
417
653
658
Schagen, Witte Paal 120 meter
417
653
658
Schagen, Bioscoop Cinemagnus 150 meter
406
Schagen, Bioscoop Cinemagnus 180 meter
406

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid