facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitnesscentrum Zwanenburg

Fitnesscentrum Zwanenburg

Info

Fitnesscentrum Zwanenburg is het grootste fitnesscentrum uit de regio met het meest complete programma voor jong en oud.

Adres: Domineeslaan 87a, 1161BW Zwanenburg
Telefoonnummer: 020 497 8616
Stad: Zwanenburg
Route: Domineeslaan 87a
Postcode: 1161BW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:30
Dinsdag: 08:30 - 22:30
Woensdag: 08:30 - 22:30
Donderdag: 08:30 - 22:30
Vrijdag: 08:30 - 22:30
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Level Up Strength & Conditioning Level Up Strength & Conditioning 57 meter Level Up Strength & Conditioning is een gym voor zowel de recreant die sport voor alg...
Tennisvereniging Lucky Strike Tennisvereniging Lucky Strike 1 km Gezellige sfeer, voldoende parkeergelegenheid
Recensies
leuke sportschool
Een echte buurt gym waar velen elkaar kennen. Grote ruimtes en veel apparaten. En abonnement is inclusief een hoop groepslessen.
Vreselijke arrogante eigenaar, de meeste apparaten zijn heel oud en kraken enorm. Onbereikbaar! Eigenaar neemt op wanneer hij zelf zin heeft. Echt GEEN aanrader!
In de warme ochtendzon hadden we heerlijk een uurtje BodyBalance combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates op muziek op het dakterras gedaan. Dat was echt genieten!!!
Fijne sportschool, meerdere etages met meer dan voldoende apparatuur, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend, aardige eigenaar en uitstekende zonnebanken. Ik train hier al meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid.
Goede old skool gym van alles voorzien. Lekkere muziek , no nonsense. Heerlijk dat dit nog bestaat in de tijd dat basic fit op iedere hoek zit. De abbo prijs voor all in is meer dan redelijk. Ik heb meerdere gyms versleten afgelopen 20 jaar maar voel me hier ontzettend prettig.
Sportschool waar elke machine en elke oefening minimaal 2 keer aanwezig is. De sportschool is niet zo netjes afgewerkt als bijvoorbeeld Basic Fit, maar is juist ruw. Een abonnement bevat bijna alle groepslessen en onbeperkt sporten.
Het is er gemoedelijk goed om te parkeren en als je vragen heb over de sport activiteiten wordt het je goed uit gelegd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid