facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitnesscenter Fitzone

Fitnesscenter Fitzone
Adres: Antwerpsestraat 240, 4645 BR Putte, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031164606520
Stad: Putte
Route: Antwerpsestraat 240
Postcode: 4645 BR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sportschool Putten, Samen Fit Putte, Body-World Putte, Fitness met sauna, Fitness Berlaar, Fitness Heist-op-den-Berg, Fitness Beringen
Recensies
Ik heb begin februari een abonnement afgesloten. Ik heb vooruitbetaald voor 3 maanden, maar helaas moest ik na 1 maand 4x sporten mijn abonnement stopzetten ivm een relatiebreuk en verhuizing 3 kwartier verderop. Na de vraag te hebben gesteld voor een gedeeltelijke terugbetaling, was het antwoord: Daar doen we niet aan. Ik heb nu dus voor 4x sporten €111,- betaald!! Wat een afzetters.. Uitzonderingen maken ze niet. Dit terwijl mij bij het afsluiten van het abonnement is verteld dat het maandelijks opzegbaar is. Kan er niets anders van maken dan dat dit diefstal is, gezien ik heb betaald voor niet afgenomen diensten en mijn abonnement tijdig heb opgezegd.
Leuke sportschool met het oldskool gevoel. Kortom leuke sfeer. Kundige mensen die altijd klaarstaan voor persoonlijk advies en je zowel in voedsel als oefeningen kunnen adviseren. Zeker een aanrader.!!!!
Hele goede fitness en persoonlijk en gezellig ik kom er al een jaar of 19 ,ben daar begonnen als ik een keer een blessure had van het hardlopen en ben de fitness blijven doen.
Gezellige sportclub waar iedereen vriendelijk is.
Beste gym in de regio, heel persoonlijke benadering, goede prijs kwaliteit. Tevens suncenter.
Leuke, kleine sportschool met professioneel advies. Iedereen is er altijd behulpzaam en vriendelijk.
Super fitness met een heel goed team die u helpt met vragen of oefeningen die u moet weten
Dit is een club waar je geen nummer bent zeer vriedelijke uitbater die je goede begelijding geeft
Goede fitnes , toestellen beetje verouderd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid