facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitnessapparatuur.nl

Fitnessapparatuur.nl

Info

De wereld van fitnessapparatuur veranderd en wij veranderen mee. Vroeger was fitnessapparatuur met name voor de sportscholen bestemd en was er eigenlijk geen sprake van andere bestemmingen.



"De wereld van fitnessapparatuur veranderd en wij veranderen mee. Vroeger was fitnessapparatuur met name voor de sportscholen bestemd en was er eigenlijk geen sprake van andere bestemmingen. De markt voor fitnessapparatuur was eenvoudiger en transparanter. Vandaag de dag zijn het niet alleen sportscholen die fitnessapparatuur beleverd krijgen. Ook bedrijven, fysiotherapiepraktijken en consumenten hebben een steeds grotere behoefte aan beweging en gezond leven. Hier proberen wij met fitnessapparatuur zo goed mogelijk op in te spelen.Onze missie is om gezondheid en beweging tot in de woonkamer te brengen onder het bereik van alle mensen. Dit willen we doen met de beste apparatuur tegen de scherpste prijs."
Adres: IJsselmeerstraat 314, 1271 GE Huizen
Telefoonnummer: 035 208 0066
Stad: Huizen
Route: IJsselmeerstraat 314
Postcode: 1271 GE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fitnessapparatuur huren thuis, Fitness Rent ervaringen, fitnessapparatuur.nl review, Crosstrainer huren CM, Krachtstation huren, Fitnessapparatuur leasen, Fitness reparatie, Loopband huren revalidatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miller Coaching Miller Coaching 1 km Coach gewichtsregulatie
Elite Results Elite Results 2 km Result Driven - Personal Training & Online Coaching
Walid Amar Walid Amar " Shams.NL" 4 km Met veel plezier leer ik jou dans, fitness en yoga. Zet mijn jarenlange ervaring in o...
Recensies
Prachtige hometrainer gekocht voor een leuke prijs. Goede uitleg gekregen van Ismaël en goede garantie. Topbedrijf!
Ik heb een zeer slechte ervaring met fitnessapparatuur. Het contract wordt verlengd zonder dit te willen. Ik ging het huren met de overtuiging dat de huurperiode voor een bepaalde tijd zou zijn. Ook vind ik de communicatie, organisatie en professionaliteit heel slecht. Ik moest lang wachten op beantwoording van mails en duidelijkheid. De telefonistes vond ik ook helemaal niet vriendelijk en hadden totaal geen geduld, empathie en professionaliteit in hun gesprekken.
Na een mindere ervaring met een monteur voor onderhoud is het daarna naar volle tevredenheid verder opgelost. Alles doet het weer, super aardige monteur Mario en ook telefonisch contact met Ismael was goed. Reageerde snel op de mail, app. Binnen een week een geweldige service en gratis herstel. Fijn mannen. Dank je wel voor alles.
Wij hadden voor een periode van 2 maanden, een powerplate next generation bij ons nodig en hebben deze in huis laten plaatsen, om zo iedere dag daar gebruik van te kunnen maken. Dit was voor ons de perfecte oplossing om van een topapparaat gebruik te kunnen maken voor een vrij korte periode. De communicatie met dit bedrijf is duidelijk en goed. Ze melden zich op tijd aan, met het apparaat, plaatsing en uitleg top, borg ook op tijd weer teruggestort. Kortom wij zijn een tevreden klant.
Ismaël is heel erg kundig en heel erg vriendelijk, met andere woorden ik ben super tevreden!
Na een goed en attent contact werd mijn vraag doorgespeeld naar een monteur. Ismael vond een oplossing op maat, die is goed geleverd en ik ben er blij mee.
Goede en snelle service van Ismael van fitnessaparatuur.nl. Vakkundig, duidelijke uitleg wat hij gaat doen en tips meegekregen om het apparatuur in top shape te houden. Zeer tevreden en eindelijk een goede monteur die weet wat hij moet doen. Ze hebben mij als klant binnen.
Zeer tevreden over de ervaringen met fitnessappararuur. nl
Ik had een fijne ervaring met Fitnessapparatuur snelle levering en snel weer afgehaald, helaas niet met de restitutie van de borg. Weken lang loop ik de borg nu achteraan en me werd 2 weken geleden beloofd dat ik in dezelfde week het geld nog terug zou krijgen. Ik vind dit zo spijtig en vervelend en kost energie om dit soort dingen na te lopen. Aub lossen jullie dit gewoon op of communicieren jullie beter met mij. Helaas geen fijn beeld meer van jullie bedrijf :-
Hele goede en fijne service. Word met je meegedacht. Alles was met een telefoontje geregeld, en zelf op de dag zelf helemaal afgerond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid