facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitness24

Fitness24

Info

Fitness24 is dé fitness specialist van Nederland en België. Onze webshop biedt een breed assortiment voor zowel thuis fitness als professioneel gebruik.


Geschiedenis

U bent uiteraard niet alleen op onze website welkom maar tevens in een van onze winkels waar onze specialisten u graag een persoonlijk en eerlijk advies geven.

Producten

http://www.fitness24.nl/producten/hometrainers/
http://www.fitness24.nl/producten/crosstrainers/
http://www.fitness24.nl/producten/roeitrainers/
http://www.fitness24.nl/producten/loopbanden/
http://www.fitness24.nl/producten/spinningbikes/
http://www.fitness24.nl/producten/krachtapparatuur/
http://www.fitness24.nl/producten/klein-fitness/



"Sinds 2001 is Sandenshop dé triathlon en thuisfitness specialist van de Benelux. In Volkel is een showroom van ruim 2500m2 te vinden waar u onze producten kunt testen en vergelijken. Onze ervaren medewerkers staan u graag via de telefoon, email of in onze winkel te woord. Waarbij een eerlijk en deskundig advies centraal staat. Sanden beschikt over verschillende fitness en triathlon webshops. Ons brede assortiment met de nieuwste premium merken wordt aangeboden tegen de scherpste prijzen. Sandenshop verleent het traject van levering en installatie volledig zelf. De ervaren en gecertificeerde vaste monteurs van Sanden monteren en installeren uw fitnessapparatuur zelfs op een eerste verdieping of hoger."
Adres: Brabantstraat 16, 5408 PS Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)413-256800
ln.42ssentif@ofni
Stad: Volkel
Route: Brabantstraat 16
Postcode: 5408 PS


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: fitness24 kortingscode, sanden sports, fitness24 review, fitness uitverkoop, fitness24 contact, uitverkoop hometrainers, fitness volkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Triathlonaccessoires.nl Triathlonaccessoires.nl 0 meter Afgelopen week m’n nieuwe wetsuit binnen gekregen maar helaas zat er kleine beschadig...
Recensies
Op zoek naar zwemhandschoenen en zwemsokken werd ik vriendelijk geholpen door Monique. Al snel werd duidelijk welke voor mij geschikt waren. Ik kreeg ruim de tijd om te passen en ondertussen nog nuttige tips te horen over hoe veilig te zwemmen-dippen in natuurwater. Met passie en enthousiasme runt zij samen met haar man deze prachtige zaak. Het assortiment is divers, met veel inhoudelijke informatie als je wil. Ik ging er blij en tevreden weg. Niet onbelangrijk, dat ik super blij ben met mijn aankoop, ik kan langer het water in en me rustig zonder koude handen aankleden. Enorm blij mee!
Op donderdag 30 juni 2022 een bezoek gebracht aan de winkel in Volkel. Goed voorbereid en na een aanvullend advies heb ik een wetsuit merk ORCA Athlex Flex gekocht voor €369,- en daarbij nog wat kleine artikelen, totaal €400,- Beide medewerkers hebben me heel goed geholpen en geadviseerd. Tot zover een positieve ervaring. The day after: 1 juni 2022, ineens zijn de meeste wetsuits flink afgeprijsd, het door mij gekochte model €40,-. Ik weet het, ik heb geen recht op die €40,- maar al die kortingen invoeren dat is nogal wat werk voor de medewerkers dus die wisten op het moment dat ik mijn wetsuit kocht ………! Ik laat het hier maar bij.
Bij mijn recentelijke bestelling is er eea misgegaan, maar er is enorm snel gereageerd en gehandeld door F24. Natuurlijk hoop je dat alles "gewoon" goed gaat, maar qua aftersales kan een verkoper zich pas écht van de goede kant laten zien. Pluim!
Ik ben al zo'n 10 jaar klant bij Sanden Sports en ik heb er meerdere fitness producten besteld. Onder andere een loopband en een hometrainer. Mijn ervaring met het bedrijf is heel positief: e-mails worden snel beantwoord, er wordt snel geleverd en de geleverde producten zijn van goede kwaliteit.
Superfijn geholpen! Mooie, betaalbare wetsuit gekocht en ik kreeg goed deskundig advies. Er werd moeite voor me gedaan en ik ging heel blij de winkel weer uit! Tópzaak!
Goede uitleg gehad over verschillende artikelen. De keuze is enorm als je begint met een triathlon. Maar hier kan je het beslist vinden. Zelfs uitleg over de verschillen in badpakken, nog nooit ergens meegemaakt. Ook duidelijk waar je nu op moet letten bij aanschaf van een zwembril ipv alleen maar te zeggen dat deze lekker moet zitten. Top geholpen.
Ik ben vandaag heel fijn geholpen bij de aanschaf van mijn eerste trisuit. De man die mij hielp had alle tijd om rustig uitleg te geven en veel verschillende opties aan te dragen. Ik heb een mooi pak gekocht, ga hem morgen uitproberen!
Nieuwe hometrainer nautulus626 aangeschaft, snelle levering en nette plaatsing. Dik tevreden
Beste service ooit, super vriendelijk! Top wetsuit
7,25 betalen voor een shirt retourneren dat te groot is vind ik in deze tijd zeer klantonvriendelijk. Als ik zo de recenties lees zal ik goed in de gaten moeten houden of mijn geld wordt teruggestort. Wel snelle levering en snel mailcontact, vandaar de 2 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid