facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitness Oirschot

Fitness Oirschot

Info

Fitness Oirschot: Fitness, groepslessen, spinning

Adres: Industrieweg 9, 5688 DP Oirschot
Telefoonnummer: 0499-574418
Stad: Oirschot
Route: Industrieweg 9
Postcode: 5688 DP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fitness Hapert lesrooster, Fitness Oirschot openingstijden, Openingstijden Fitness Hapert, Fitness Bladel, Fitness Oirschot Facebook, Sportschool Best, Laco Oirschot, Corpus Novum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal De Kemmer Sporthal De Kemmer 774 meter Het was een leuke ervaring voor mijn gymlessen
Corpus Novum Corpus Novum 2 km Hele fijne sportschool. Bekwaam personeel dat voor advies altijd klaar staat maar ook...
Corpus Novum Corpus Novum 2 km Hele fijne sportschool. Bekwaam personeel dat voor advies altijd klaar staat maar ook...
Recensies
Fijne, gezellige, kundige sportschool. De Milon Circle is prettig, handig en verslavend. Je kunt heel handig online reserveren waardoor je nooit hoeft te wachten. Voortreffelijk en vertrouwd. Altijd gezellig ook. En vooral: het maakt je een ander, gezonder mens.
Heerlijke zuivere frisse sportschool. Milon, goede instructeurs, fijne groepslessen, voedingsexperts. Kortom alles is aanwezig om resultaten te behalen!
Fijne sportschool! Heerlijke PT.
Niet een luxe sportschool, maar wel heel aardig personeel en vooral prima groepslessen vnl Les Mills lessen gegeven door heel aardige en kundige instructeurs/instructrices. Ook veel variatie in soorten lessen. Voor elk wat wils! Wel jammer dat er geen sauna bij is. Onlangs zijn er veel cardio-apparaten bij gekomen met beeldschermen. Je kunt nu tijdens je training dus YouTube kijken, een podcast beluisteren, op internet bijvoorbeeld even op npostart dwdd terugkijken en nog veel meer! Klein minpuntje: WiFi is wel traag, dus bufferen kost veel tijd. Parkeren is een probleem, dus aan te raden om zoveel mogelijk met de fiets te komen.
Ik heb zelf gekozen voor de PT30 Personal training 30 minuten Hier word je zeker uitgedaagd te gaan tot het uiterste, en opgeven is geen optie. Zeker een aanrader. Betreft de kosten is het redelijk prijzig .. MAAR.. Het is zeker de moeite waard!
Ik ben vandaag net begonnen, dus het is even zwaar. Maar ik denk dat als ik vaker ga, dat ik wel snel vooruitgang zal merken. Goede coach, rustig sfeer en lekker buiten zijn.
Ben hier door medewerker rondgeleid en heb de nodige informatie ontvangen. Persoonlijk was heel attent.
Fitness Oirschot is de plek waar je sport met resultaat garantie, de professionele aanpak zorgt ervoor dat je samen met de coaches altijd je doelstelling behaald. Je sport er op de allernieuwste innovatie in de fitness wereld "de QLINE" en het begeleiding programma zorgt voor snel resultaat. Neem snel een kijkje op de website en vraag je 7 dagen gratis fitness aan.
Hele gezellige en effectieve manier van sporten! Een echte aanrader!
Fijne sportschool. Goede begeleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid