facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitness en Gezondheidscentrum Elst

Fitness en Gezondheidscentrum Elst

Info

Een sportcentrum waar plezier en aandacht voor de leden voor op staat.Wij zijn een vriendelijk en eigentijds ingericht sportcentrum waar bewegen en plezier samen gaan.
Bij ons valt niemand uit de toon: het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent



""Fitness & gezondheidscentrum Elst kan je sporten wanneer jij wil, 24/7 uur en 365 dagen per jaar.Bij Fitness & gezondheidscentrum Elst geniet je van een vriendelijk en eigentijds ingericht sportcentrum waar bewegen en plezier samen gaan. Bij ons valt niemand uit de toon: het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet, bij ons telt iedereen mee. Alle leden krijgen een persoonlijke fitness schema, die op persoonlijke kwaliteiten is afgestemd en geoptimaliseerd."
Adres: Nieuwe Aamsestraat 67c, 6662 NK Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481354086
Stad: Elst
Route: Nieuwe Aamsestraat 67c
Postcode: 6662 NK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe sportschool Elst, Sportschool Elst Utrecht, Jumping Fitness Elst, Sporten Elst gelderland, Basic-Fit Elst, Complete Body Elst tarieven, Everyday Fit tarieven, Zumba Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luuk Oostijen Mechanical Engineering Luuk Oostijen Mechanical Engineering 1 km Dynamisch bedrijf, prima prijs kwaliteit.
Hart voor Elst Hart voor Elst 2 km Een groeiende groep Elstenaren die graag ontdekt, bevraagt, en zoekt naar echt geloof...
Recensies
De sportschool van Elst waar je goed kunt sporten individueel en/of in groepsverband. Met alle moderne apparaten en middelen die je kunt/moet verwachten bij een sportschool met airco! Goede begeleiding en een perfect personal training-programma. Ook heel belangrijk: fijne douches met sauna en zonnebank erbij. De sfeer is top, 24/7 geopend, koffie/thee/sportdrankje binnen handbereik en iedereen staat altijd klaar als je persoonlijke vragen of hulp nodig hebt. Abonnementsprijs per maand is daarom een koopje!
Ik begrijp alle hoge beoordelingen niet. Het is een betrekkelijk kleine sportschool. Ook is de informatie over de abonnementen op de website onvolledig. Bij het abonnement '1x per week' wordt niet vermeld dat de 24/7-service hiervoor niet geldt. Met name in het weekend ben je dus gebonden aan beperkte openingstijden. Ik zou deze sportschool niet aanraden. Update n.a.v. reactie eigenaar: Ik ben wel degelijk lid geweest, anders zou ik niet reageren. De 24-uursservice geldt alleen na een aanzienlijke toeslag, dus niet conform het tarief zoals vermeld bij het abonnemenstarief voor 1x per week. Ik heb gemeld bij de receptie dat ik dit onterecht vond, maar kreeg hierop een onvriendelijke reactie. Ga dan ook niet klagen dat ik een kritische review schrijf
Heerlijke sportschool, vriendelijk personeel en altijd in voor een praatje of begeleiding. Apparaten worden goed onderhouden en de sportschool is erg schoon en fris. Kleedkamers worden iedere dag zorgvuldig schoongemaakt. Prettig vind ik dat, als er wel een puntje kritiek is, er meteen wordt gezocht naar een passende oplossing. Ik raad deze sportschool zeker aan als je wilt sporten, kwebbelen kun je overigens heerlijk op de loungebanken onder het genot van een verse shake ;
Erg enthousiast over deze sportschool. Goede begeleiding, goede apparaten, aardige medewerkers en geschikt voor elk niveau. De groepslessen zijn ook leuk om je een keer voor in te schrijven. Ook in deze tijd blijven ze oplossingen zoeken in plaats van bij de pakken neer te zitten.
Fantastische sportschool met erg vriendelijk personeel, die altijd voor je klaar staan en mee denken. Fijne apparaten in goede staat en een mooie zaal boven waar je zelf je gang mag gaan met o.a. groepslessen of vrije training.
Je kunt hier goed sporten en er zijn ook veel lessen. Het personeel is vriendelijk. De apparaten zijn erg prettig ik ben in veel verschillende sportscholen geweest en dat kan echt een groot verschil maken. Wel vind ik dat ze sommige apparaten zoals loopband extra zouden moeten aanschaffen.
Top fitness centrum. Nu ook 24 uur per dag geopend.
Fijne sportschool! Personeel/begeleiders kent iedereen bij naam, en staan altijd klaar je te helpen als nodig. Verder is het altijd erg schoon en overdag lekker rustig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid