facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitmundo

Adres: Oosterpark , Amsterdam , NL
Telefoonnummer: 06 19175868
Stad: Amsterdam
Route: Oosterpark



op zoek naar gerelateerd: fitmundo review, fitmundo app, fitmundo pull up star, bootcamp amsterdam westerpark, fitmundo groupon, bootcamp amsterdam vondelpark, fitmundo actie, fitmundo pull up mate
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aprimavera Training Aprimavera Training 164 meter "Primavera Coffee is a Guatemalan specialty coffee importer with deep roots in t...
Fresh Fresh 1 km Fijne sportschool! Vaak rustig, altijd schoon en goede trainers
Duofit Duofit 2 km Duofit is één van de beste, meest persoonlijke en professionele sportscholen in Amste...
Basic Fit Basic Fit 2 km
Asics Flagship Store Asics Flagship Store 2 km Hele slechte service. Amper klanten binnen, de verkoopmedewerker stond verveeld in de...
Vondelgym Vondelgym 3 km Bij Vondelgym wordt vanaf 1 januari een unieke combinatie aangeboden van trainingmeth...
Ultimate Performance Amsterdam Ultimate Performance Amsterdam 3 km Al jaren liep ik te klooien met mijn gezondheid wat resulteerde in 25 kilo overgewich...
GOH Concept GOH Concept 4 km GOH Concept heeft mij echt goed geholpen met afvallen! De combinatie van voedingsadv...
Clubsportive Mahler Zuidas Clubsportive Mahler Zuidas 4 km Nieuw hier en tot zover een prima gym. 1 aandachtpuntje echter en ik hoop echt dat hi...
The Crunch The Crunch 4 km Ik sport hier al 10 jaar met veel plezier. Er is een fijne sfeer en er zijn een goede...
Kickboks Fit Kickboks Fit 4 km Ik kan niet meer zonder. De trainingen van Wim zijn altijd gevarieerd, intensief, en ...
The Temple The Temple 5 km lekkere sportschool, niet druk, dus je kan altijd gewoon lekker sporten. Verder ook p...
Fitness4Me Fitness4Me 5 km
Recensies
1e keer trainen via one fit met fitmundo. Sta nu te wachten in het westerpark. Trainer is er niet. Telefoon wordt niet beantwoord.
Net als Rianne en Rosanne slechte ervaring mee. Elke week aanmelden voor trainingen in Zaandam en die worden elke keer afgezegd heel laat van tevoren ook. Strippenkaart loopt inderdaad gewoon door. Ik denk dat ik van de 10 strippen nu twee gebruikt heb. De rest vervalt volgend jaar. Denk niet dat ik daar een vergoeding voor krijg. Ook ik heb geprobeerd contact te zoeken maar je krijgt gewoon geen reactie. Mijn tip zou zijn DOE HET NIET!
Train hier al een tijdje met plezier. Vaak 1 tot 2 keer in de week. Vooral tijdens de hockey winterstop kom ik er regelmatig om mijn conditie op peil te houden. Leuk clubje en aardige trainers. Trainingen zijn uitdagend maar niet té zwaar. Het blijft leuk.
Jammer dat ze niet meer in hoofddorp les geven. Maar in het verleden toen ik in Amsterdam Noord woonden. Regelmatig zelfs met slecht weer mee gesport. Alles klopte en sloot aan mijn levensstijl en agenda.
In Amsterdam heb ik een paar jaar fijn gesport met Fitmundo. Maar in Zaandam heb ik me zeker 30 keer aangemeld, zonder dat de lessen door zijn gegaan. Vaak werd het ook kort van tevoren afgezegd, met een diepte punt van 10 minuten van tevoren een paar weken terug. Hier heb ik herhaaldelijk over gemaild, maar tot op heden nog geen reactie gekregen.
Al een paar jaar sport ik bij Fitmundo via een strippenkaart, echter hebben deze strippen ook een vervaldatum. Vaak gaan de lessen door onbekende reden niet door en wordt je hier laat van tevoren over geïnformeerd. Wat mij echt stoort is dat zij tijdens Corona hun sporters niet tegemoet zijn gekomen, een aantal maanden kon er niet gesport worden, maar de strippen lieten zij echter wel gewoon vervallen. Meerdere malen heb ik via mail, telefoon en zelfs persoonlijk contact proberen te zoeken, maar ik krijg 0 respons. Telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoord. Heel slecht! Ik kan fitmundo niet aanbevelen.
Tof dat je altijd wel ergens in de buurt kunt trainen, ze zijn in vrijwel elk Amsterdams park te vinden. Daarnaast altijd afwisselende trainingen, elke training weer iets anders. Trainers vooral Ken en Terry motiveren je om tot het uiterste te gaan. Zeker een aanrader!
Sinds ik bootcamp bij Fitmundo, merk ik dat mijn hardloop prestaties zijn verbeterd. Ik train vaak in Amsterdam Noord en heb lessen bij verschillende trainers gevolgd Ken, Giovanni en Steven. Stuk voor stuk deskundige trainers. Heb ook al meerdere hardloopvrienden lid gemaakt. Leuke bootcamp club, ik kom er graag!
Heel slecht, 15min voor aanvang is de les geannuleerd. Ik lees dat dit wel vaker gebeurt dus ik ga zeker niet nog een keer boeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid