facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitmama.nl

Info

Bij de training van FitMama werk je onder deskundige begeleiding actief aan je algehele conditie en spierkracht. Voor mama's en mama's in spé.



"Bij de training van FitMama werk je onder deskundige begeleiding actief aan je algehele conditie en spierkracht. Voor mama's en mama's in spé."
Adres:
Telefoonnummer: 0621257746
Stad: Oudenbosch



op zoek naar gerelateerd: Online ZwangerFit, Zwangerschapscursus Prinsenbeek, Zwangerfit Hoorn, Zwangerschapsgym Rotterdam, Zwangerschap sport Den Haag, Bootcamp Oudenbosch, Zwanger sporten Utrecht, Zwanger en fit Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicurepraktijk Cura del Piede Pedicurepraktijk Cura del Piede 145 meter Fijne pedicure, kom er al jaren en wordt er goed geholpen, in de wintermaanden rij ik...
Pedicurepraktijk José Pedicurepraktijk José 432 meter Een geweldige lieve vrouw, met een vlotte babbel. Ze heeft mijn man en mij ontzettend...
Salon De Oase Salon De Oase 943 meter Persoonlijke aandacht en goede service
Fit en Wel .nl Fit en Wel .nl 1 km Beste sportschool in Oudenbosch en omstreken.
Caffè Park Avenue Caffè Park Avenue 1 km Meer dan 400 geuren die vergelijkbaar zijn met bekende geuren voor hem en haar eau de...
Mate2befit Mate2befit 2 km Vertaald door Google Een verzamelplaats voor een gymnastiekschool en een gezondheidsc...
JR Hair Extensions JR Hair Extensions 7 km Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wax hair extensions! Heeft u vragen dan...
Recensies
Ik heb bij FitMama de Zwangerfitcursus gevolgd. Elke week een halfuur theorieles omtrent zwangerschap, bevalling en baby gevolgd door een uur sporten. Het is fijn om zoveel info te krijgen en daarnaast nog gecontroleerd in beweging te blijven tijdens de zwangerschap. Daarnaast ook fijn om andere meiden te leren kennen die ook zwanger of net bevallen zijn!
Ik ervaar het sporten bij Fitmama als heel zinvol en leerzaam. Er zijn mogelijkheden voor zowel tijdens je zwangerschap als daarna. Ook kan je een cursus volgen om je voor te bereiden op de bevalling. Je krijgt veel bruikbare informatie om klachten tijdens je zwangerschap zo veel mogelijk te voorkomen. Daarnaast is het heel gezellig en leuk om contact te hebben met anderen die ook zwanger zijn en pas bevallen zijn. De cursussen bij Fitmama zijn echt een dikke aanrader!
Tijdens mijn vorige zwangerschap een andere cursus gevolgd maar deze cursus heeft mij inzicht gegeven in het aangeven van grenzen en hoe met je lichaam om te gaan na de bevalling. De combinatie van het sporten en de cursus heb ik als erg prettig ervaren en ga nu de cursus klaar is ook zeker nog door met sporten.
Ik heb zowel de Zwangerfit cursus gevolgd als de Voorbereid bevallen ochtend en ik kan het iedereen aanraden. Zeer interessant en heel informatief! Er is veel aandacht voor herstel na de bevalling, je kindje en je krijgt goede adviezen mee voor in de zwangerschap. Het sporten is daarnaast erg gezellig en uitdagend en er wordt goed op je gelet. Een hele complete cursus/training dus. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen!
Hele fijne en toegankelijke lessen voor iedereen. Ikzelf was niet super sportief toen ik bij Fitmama begon, maar ik kon de oefeningen prima mee doen. Naarmate je langer sport kan je de oefeningen naar wens zwaarder maken. Door de lesstof van de cursus kon ik met een meer zelfverzekerd gevoel naar de bevalling uitkijken. Zeker een aanrader!
Hele prettige sfeer, leuke trainers en leuke mama’s in spe, trainen in een lekker tempo en de theorie is hartstikke leerzaam. Daarnaast is er veel ruimte voor het uitwisselen van tips en ervaringen!
Echt een aanrader, de Fitmama Babymassage! Tijdens de zwangerschap bereidt je je goed voor met de cursus, maar wat als het kindje er is? Met deze cursus leer je niet alleen je baby masseren maar kon ik met andere mamas praten, bijleren over diverse onderwerpen van de gastsprekers en lekker met mijn baby bezig zijn.
Echt een aanrader voor en na je zwangerschap. Angela en haar collega’s begeleiden je deskundig en zorgen dat je fit blijft voor je bevalling en helpen je daarna weer sterker te worden na je bevalling. Ook is er veel expertise rondom klachten tijdens en na de zwangerschap echt een aanrader en ook super leuk om te doen!
Ik heb de zwangerschapscursus gevolgd en daarnaast de voorbereid bevallen cursus met mijn partner. De informatie is super uitgebreid, informatief en duidelijk. Geen zorgen, je hoeft niet te puffen. Top! Mijn partner is ook zeer tevreden over de informatie en vond het erg leerzaam. Daarnaast sport ik bij FitMama en ook daar ben ik erg tevreden over. Je sport op een manier die gezond is voor elke periode van de zwangerschap. Zo blijf je op een gezonde en veilige manier in beweging. Erg fijn!
Samen met mijn vriendin, die sport bij FitMama, heb ik de partnerochtend gevolgd. Tijdens deze bijeenkomst worden er tips en feitjes besproken die handig zijn om te weten voor, tijdens en na de bevalling om als partner je vriendin goed bij te kunnen staan op deze momenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid