facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitland Haarlem

Fitland Haarlem

Info

Fitland Haarlem

Geschiedenis

Fitland – Real Fitness Haarlem is gevestigd naast Hogeschool InHolland en goed bereikbaar via de Zijlweg – West Randweg. Het Centrum van Haarlem is hier niet ver vandaan. De sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten en heeft een luxe en ruimtelijke uitstraling.

Adres: Bijdorplaan 15F , Haarlem 2015 CE, NL
Telefoonnummer: 023 525 0085
ln.dnaltif@melraah
Stad: Haarlem
Route: Bijdorplaan 15F
Postcode: 2015 CE


Openingstijden

Maandag: 07:30-22:00
Dinsdag: 07:30-22:00
Woensdag: 07:30-22:00
Donderdag: 07:30-22:00
Vrijdag: 07:30-21:30
Zaterdag: 09:00-15:00
Zondag: 09:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: fitland haarlem adres, spinning haarlem, sportschool haarlem noord, fitland heemskerk, sportschool haarlem zuid, openingstijden fitland, groepslessen haarlem, fitland meppel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HealthTime HealthTime 4 km Fantastisch sportschool .. hele professionele trainers die je altijd heel graag opweg...
Recensies
Personeel van de sportschool is prima en niks op aan te merken, helaas is de sportschool relatief klein en duur voor als je alleen aan fitness doet en dus geen groepslessen neemt. Vind het wel beetje vreemd dat is denk het beleid bij Fitland en kan het filiaal zelf niks aan doen dat je per kalender maand moet opzeggen en dat lidmaatschap elke twee weken wordt geeind... beetje onnodig lijkt mij.
Bij Fitland kun je terecht voor kwaliteit in fitnessbegeleiding en groeslessen. Door een uniek puntensysteem worden je vorderingen en inspanning in kaart gebracht en wordt je extra gemotiveerd om te blijven sporten en je doelen te halen. De fitnesszaal heeft een gavarieerde indeling met klassieke toestellen, maar ook veel ruimte voor vrije bewegingen en reactive training. Met een Personal Trainer kun je hier helemaal los gaan. De groepslessen zijn goed verzorgt met een ruime aanbod van zowel Less Mills als freestyle lessen.
Erg leuke sportschool, met veel faciliteiten en apparaten. Het personeel is vriendelijk, kennen je bij naam, je kan bij ze terecht en hebben de kennis welke je verwacht van trainers. Ze begeleiden goed in het behalen van doelen, bellen je ook op als je even een tijdje niet bent geweest. Er zijn veel leuke groepslessen, voor ieders wat wil en erg gezellig.
Heerlijke sportschool, super locatie, personeel is fantastisch. Je wordt niet gezien als nummer of persoon zoveel, maar ze zien je zoals je bent. Ze zijn er niet voor zichzelf maar voor jouw als lid. Lessen zijn leuk, niet te grote groepen en hele goede begeleiding. Een sportschool die ik bij iedereen aan kan raden!!
Ik sport er nog niet zo lang maar de tijd dat ik er kom is me erg goed bevallen. iedereen die er werkt is erg sociaal en begroet je altijd als je binnenkomt. verder heeft Fitland een schema voor je hoe je het beste je doel kan halen. en ze hebben altijd tijd voor je als je iets wil weten over training. Verder beschikt fitland over veel apparaten waarbij je goed in de gaten word gehouden of je je spieren niet overbelast . echt een aanrader :
Mooie kleedkamers, superschone douches en zeer klantvriendelijk! Geef zelf RPM les en volg ook andere lessen zoals bodypump om een krachtige uitstraling te behouden. Leukste sportschool van de hele omgeving met goed opgeleide instructeurs.
Mooie sportschool met veel faciliteiten. Veel small group trainingen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, je krijgt veel persoonlijke aandacht en men helpt je echt met het behalen van je doelstellingen. Super!
Gezellige, laagdrempelige sportschool waar iedereen welkom is; van jong tot oud! Vriendelijk personeel, waar ze je niet als een " nummer" zien, maar waar je persoonlijk wordt begroet!
Na velen sportscholen te hebben bezocht in de afgelopen jaren Hier nu een sportschool gevonden waar ik mij thuis voel Goed geschoolde instructeurs.die oog hebben voor nieuwe mensen Ze hebben altijd tijd je vragen te beantwoorden en sturen je bij als je een oefening verkeerd uitvoert
- Genoeg apparaten - Goede begeleiding - Altijd hulp beschikbaar - Ruime kleedkamers met alles erop en eraan - Pepermuntjes na afloop - Leuke groepslessen - Koele en schone ruimtes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid