facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FitHorse paardenmassage

FitHorse paardenmassage

Info

Een massage behandeling is een aanvulling op de training en de gezondheid van uw paard. We willen allemaal een vrolijk paard die lekker in zijn vel zit.

Geschiedenis

Waarom een sportmassage voor paarden Wij verwachten vaak grote prestaties van onze paarden. Wat resulteert dat de paarden veel vragen van hun spieren en gewrichten. Ieder paard, van sportpaard tot recreatiepaard kan veel baat hebben bij een sportmassage. Indien een paard een blessure heeft gaat een paard proberen onder deze pijn uit te komen door de pijnlijke plek te ontlasten en dit op een andere manier te compenseren. Hierdoor kan er een overbelasting in deze spieren ontstaan. Dit heeft als gevolg dat er weer een nieuwe blessure kan ontstaan. Vaak is kreupelheid of een blessure een uiting van een probleem dat al veel langer sluimerde, maar dat niet in vroeg stadium herkend is. Met een sportmassage kan je je paard in een betere fysieke conditie krijgen. Sportmassage is gericht op de oorzaak van spierproblemen. Sportmassage is niet alleen om de pijn te verlichten en blessures te verminderen, maar ook om eventuele blessures in de toekomst, te helpen voorkomen.

Wanneer een sportmassage

Tijdens revalidatie (spieren in conditie te houden) Bij trauma (door verstapping, uitglijden, vastliggen) Bij spierbevangen paarden (doorbloeding stimuleren en afvalstoffen laten afvoeren) Na een chiropractische/osteopatische behandeling (spieren rondom het behandelde gebied losmasseren) Oudere paarden (om soepel en fit te houden) Ter preventie (blessures in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen) Als ontspanning (paarden die wat gestrest kunnen lekker ontspannen)

Voordelen van een sportmassage

• Massage verbetert de bloedcirculatie waardoor uw paard beter herstelt van ziektes, ongevallen en blessures • Massage vermindert spierkrampen, waardoor uw paard vloeiender beweegt • Massage vermindert ontstekingen en zwellingen in de gewrichten, waardoor pijn vermindert • Massage zorgt voor meer spierontwikkeling, uw paard gaat er beter uitzien • Massage zorgt er voor dat de spier meer lengte krijgt, dus toename van bewegingsvrijheid • Massage stimuleert de circulatie van het lymfestelsel, minder dikke benen • Massage zorgt voor afvoer van afvalstoffen, niet meer stijf na inspanning • Massage verhoogt de productie van synovia in de gewrichten, betere smering geeft minder slijtage en ontstekingen • Massage leert uw paard hoe zijn lijf functioneert waardoor het bewuster en beter gebruik van zijn lichaam kan maken • Massage leert een paard te ontspannen, zijn ‘karakter’ verbetert en uw paard zit beter in zijn vel • Massage zorgt in het algemeen voor een paard dat graag zijn talenten wil laten zien

Adres: Haarlemmermeer
Telefoonnummer: 0655146440
Stad: Haarlemmermeer


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 19:00
Woensdag: 13:30 - 20:00
Donderdag: 18:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FitHorse paardenmassage.

Haarlemmermeer manege

openingstijden, locatie, vervoer. FitHorse paardenmassage adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FitHorse paardenmassage. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FitHorse paardenmassage delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid