facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitdoxx

Info

wij verkopen gezond hondenvoer. diepgevroren rauw vlees (KVV) zonder toevoegingen, koudgeperste brokken en gezonde snacks.
KIVO, Darf en Hubertus Gold

Adres: legmeerdijk, inrit japanlaan 28, 1423KB Aalsmeer
Telefoonnummer: 0620905099
Stad: Aalsmeer
Route: legmeerdijk, inrit japanlaan 28
Postcode: 1423KB


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baroen Baroen 2 km Ruime sortering biologisch kippenvoer, uitstekende service en hoorde bijproducten. V...
Recensies
Ik geef deze winkel 5 sterren en dat zijn ze meer dan waard! Wat een uitgebreid assortiment aan hondenvoer ,snacks van alles het beste van het beste.Ook voor accessoires bv een prachtige halsband of riem ben je hiervoor aan het goede adres.Alles puur natuur. De medewerkerssters zijn echt super aardig en heel erg gek op honden! Wij komen hier inmiddels al 2 jaar en onze Franse bulldog is altijd superblij als hij uit de auto komt en kan niet wachten om de dames te zien...
Wij hebben 2 honden, nu 10 en 9 jaar die wij al vanaf pup vers vlees van Kivo geven. Er zijn diverse variaties zodat ze ook alles qua voedingsstoffen krijgen. En bijna alles wordt opgenomen waardoor heel weinig ontlasting! Dit in tegenstelling tot brokken van de 'bekende merken'.. Het vlees ziet er prima uit en stinkt níet. Een aanrader voor élke hond dus, en Fitdoxx heeft de beste aandacht voor hond én baas!!
Onze hond is overal allergisch voor. Iedere brok, van lidl tot peperdure antiallergie gaat binnen 1 week mis. Droge huid, schilfers en geen eet behoefte meer. Nu eet hij verse darf uit de vriezer, wild-variant. En eten is een feest voor hem, en zijn vacht straalt weer.
Leuke dames, betrokken bij de hondjes. Kwalitatief goed voer. Ik haal hier onder andere vers vlees van kivo voor mijn bully!
Altijd heel erg behulpzaam, vriendelijk, geïnteresseerd, als ik een appje stuur word klaar gelegd wat ik graag wil hebben, hele fijne service, goede producten, nette prijzen, kortom een aanrader! Oh ze verwennen de hondjes altijd heel erg verwend als ze mee gaan!
Al drie keer in 1 maand tijd dat zowel de medewerkers en meerdere klanten geen maskers dragen. Leuk dat ze diervriendelijke voeding verkopen maar door mensen zoals hun zitten we nog in een lockdown. Geen maskers, teveel klanten in de winkel en daarbovenop maakten ze het wel heel gezellig met drankjes enz... Leek meer op een verjaardag dan een essentiële winkel in het midden van een semi-lockdown. Maar goed, hun lichaam en hun keuze, net als dat ik er geen boodschappen dan hoef te doen. Ik liep weg gelijk nadat ik zag hoeveel volk er binnen was zonder masker en omdat ik geen zin heb in confrontatie... Ik zat op mijn mobiel een alternatieve winkel te googlen komt vervolgens komt de eigenaresse naar buiten en begint een hele serie aan vragen of ik het al aan de autoriteiten aan het melden was, of het lukte met klagen bij andere en vragen of ik echt in maskers geloofde... Feit dat ze mijn gegoogle al aanzag voor iemand die online aangifte aan het doen was zegt mij genoeg.
iedereen zou bij die twee hun honden voer moeten kopen. wat een fijne, echt met honden begane meiden. Hoogste kwaliteit en schappelijke prijzen. En daarnaast allerlei lekkers voor eens fijn verwennen van uw troeteldier. Fitdoxx is een echte aanrader. Grote Klassen!
Een prachtige winkel met veel keus, super aardige dames die je altijd zeer vriendelijk te woord staan. Ik ben blij dat ik ze gevonden heb en kan het iedereen aanraden die het beste voor zijn hond wil. Mijn hond is ook altijd blij als we er zijn.
Ik kom er zeker 1X in de week om voer en allerlei gezonde snacks te halen. Mijn honden zijn ook altijd welkom dat vind ik erg fijn. Ook krijg ik goed advies over het voer wat ze verkopen , de medewerkers zijn erg behulpzaam en vriendelijk !!
Fantastische winkel gerund door vriendelijke en lieve dames. Ze verstaan hun vak, geven goed en eerlijk advies en verkopen alleen maar goede producten. Alleen maar lof!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid