facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FitCoach Echt Esther

FitCoach Echt Esther

Info

Een community creëren. Werken aan een eigen plek in 2020, ons ClubHuis. Waar ik kan werken met leuke mensen die graag willen meehelpen aan vooruitgang.

Geschiedenis

Vitaliteit, afslanken, groeien, sporten en herstellen. Met voeding en beweging in balans herstellen en prestaties verbeteren.
80% is voeding, 20% is beweging. 100% Attitude/houding/inzet/JIJ



"Personal fit trainer met focus op fit coaching in 10-daagse fit marathon. Deze start iedere 3 weken. Optimaal resultaat in afslanken en spiermassa opbouw. Maakt je bewust, gemotiveerd en beter in je gezonde, actieve leefstijl."
Adres: Lintelerweg 3a, 7471 LB Goor
Telefoonnummer: 0636230772
Stad: Goor
Route: Lintelerweg 3a
Postcode: 7471 LB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Höfteballooning Höfteballooning 1 km Höfteballooning is een jaarlijks terugkerend evenement in Hof van TWENTE. Ballonspekt...
Stadslandbouw Hof van Twente Stadslandbouw Hof van Twente 2 km Door ruimte voor stadslandbouw te maken, gaat voedselproductie weer deel uitmaken van...
Recensies
Esther is helder, doelgericht en positief. Een uitstekende coach om je te helpen bij bewust eten en fitter worden. Met dosis gezonde humor. Aanrader!!
Esther heeft een fijne persoonlijkheid en straalt betrouwbaarheid uit. Alles mag je vragen en niets is te gek. Ik volg bij haar nu de 10 dagen fitmarathon en dit werkt super. Samen met anderen in je team werk je aan je fitheid en deel je tips om gezond en lekker te eten. Dit is de stok achter de deur waardoor je wél doorzet. Ik word hier erg blij van :
Ik heb net 1 fit marathon meegedaan en het bevalt mij super. Het is 10 dagen van bewust wording van wat je eet en vooral in mijn geval zorgen dat ik voldoende eet met als resultaat s avonds geen behoefte meer om te snacken. Doordat je in een team zit hoef je het niet alleen te doen dit werkt zeer motiverend. Ik ga zeker door met de fit marathon zodat ik stapje voor stapje mijn eind doel haal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid