facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitcoach Allan van Alten

Info

(Sport)massages in mijn praktijk Stationsstraat 5, 4571 LA - AXEL (vanaf 1 april 2019).
Sportcoaching individueel of in kleine groepen.

Geschiedenis

(Sport)massages in mijn praktijk aan huis of comfortabel in uw eigen huis.
Sportcoaching individueel of in kleine groepen.



"Massagepraktijk: sportmassage, massage rug/nek/schouders of voor ontspanning. Ook bij klachten of pijn. Welkom."
Adres: Oosterstraat 46, 4571 GP Axel, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0611303430
Stad: Axel
Route: Oosterstraat 46
Postcode: 4571 GP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar t Gangetje Snackbar t Gangetje 249 meter Lekkere friet, een groentenkroket voor de vegetariers, heb hier veel gegeten tijdens ...
Bike Center Zeeuws Vlaanderen.nl Bike Center Zeeuws Vlaanderen.nl 289 meter Ze doen maar wat. Zekér de bikefit laat grote vraagtekens achter. Zeer verstrooide me...
Woeste Business Club Woeste Business Club 1 km Mooie golfbaan in de 'bossen' bij Axel. Zelfs na heel veel regen nog een mooie baan.
Doornhof Dressage Horses Doornhof Dressage Horses 2 km Dressuurfokkerij van Jan en Christiane de Feijter uit Axel.
Recensies
Nadat de peesontsteking aan mijn rechter schouder over was, bleef er vocht zitten. Dat gaf veel pijn en druk, waardoor ik mijn schoudergewricht niet vrij en goed kon bewegen. Aangezien ik danslessen geef en de vakantie voorbij was, begon de tijd te dringen. Allan heeft me versneld kunnen helpen door de doorbloeding en doorstroming te stimuleren, zodat de schouder weer goed vrij kwam. Daardoor kon het vocht een uitweg vinden en verdween de pijn. Wat een bevrijding! Ik kan weer dansen als vanouds . . Heel blij mee! Dankjewel Allan.
Goede massage van nek- en schouderspieren waardoor ik minder hoofdpijn heb. Ook voor een spierontsteking kon ik bij Allan terecht waardoor ik al snel minder pijn had. Hij geeft goede tips mee om pijn en problemen te voorkomen
In een hele roerige tijd ben ik bij Allan gekomen met o.a. 2 tennisellebogen. Na een paar behandelingen was ik al pijnvrij. Inmiddels kom ik elke 3 weken voor een behandeling. Nog steeds kan ik lichamelijk vervelende klachten hebben, maar als ik geweest ben voelt het zoveel beter. Ook heeft hij me, na nooit iets gedaan te hebben, aan het sporten gekregen. Dat doe ik nu met veel plezier en is goed voor mijn lijf. Bedankt Allan, ga zo door.
Al weer 4jr geleden begonnen bij Allan, toen kon ik net 100m sprinten. Hij heeft me de kneepjes van het hardlopen geleerd èn dit ging niet zonder slag of stoot. Dankzij zijn gedrevenheid en persoonlijke coaching behaal ik mijn doelen met hardlopen.
Heel fijn! Ik ben nu een paar keer geweest voor de ontspanningsmassage. De manier waarop Allan te werk gaat is super. Goede communicatie qua grip en druk en gaat aan de slag met waar de stres zit. Kom heel erg relaxed en ontspannen terug. Tot de volgende!
Super masseur met veel verstand van zaken! Ik beveel hem van harte aan, maak een afspraak, puur voor de ontspanning, maar ook als je last hebt van vastzittende spieren! Behalve een uitstekend masseur helpt Allan je als allround je gewoon weer goed in je vel te zitten met de nodige oefeningen en training.
Gisteren weer geweest bij Allan, heerlijk helemaal weer opgeknapt en energie gekregen ik kan er weer even tegen aan ik kan haast niet wachten tot de volgende afspraak voor volgende week. Bij Allan is het hygiënisch, relax en lekker muziekje erbij gouden handen die man!
Begin juli kon ik nog geen 100 meter hardlopen, met de begeleiding van Allan heb ik ondertussen al 2 wedstrijden van 5 km + gelopen ! En ook de nazorg na het hardlopen dmv een sportmassage en taping van mijn kuiten, die vaak een licht probleem hebben tijdens het lopen wordt door Allan vakkundig behandeld en verholpen. Voor mij een absolute 5 sterren beoordeling voor deze top fit coach ,
Super goede massage, had al geruime tijd een rug en nek die muurvast zat. Goed losgekregen. Een echte aanrader. Allan verstaat zijn vak. Kan ik iedereen aanbevelen.
Vandaag weer een geweldige massage gehad bij Allan van Alten fitcoach. Voel me zo goed, dat Ik het sporten weer kan oppakken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid