facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitclub Personal Training Amersfoort

Fitclub Personal Training Amersfoort

Info

FitclubPT is personal training en onderdeel van Fitclub Nederland en expert op het gebied van lichamelijke transformaties.

Geschiedenis

FitclubPT is personal training en onderdeel van Fitclub Nederland en expert op het gebied van lichamelijke transformaties.



"Eigentijdse personal training studio voor 1op1, 1op2 of 1of4 coachingstrajecten."
Adres: Terminalweg 39B, 3821AJ Amersfoort
Telefoonnummer: 0620001905
Stad: Amersfoort
Route: Terminalweg 39B
Postcode: 3821AJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bootcamp Met Mau Bootcamp Met Mau 2 km Elk weekend Bootcamp training in Park Randebroek in Amersfoort! Wil je ook een keert...
Recensies
Van iemand die een hekel aan sport had, hebben ze me daar toch wel laten zien dat sporten eigenlijk best lekker en leuk is. De begeleiding is top . Er hangt een fijne sfeer in de sportschool zeker als je er al een tijdje sport word het toch en soort van familie. Tot na de vakantie
Ik heb zelf de afgelopen 2 jaar getraind bij FIT Together. Na een lange periode van weinig fysieke activiteit en weinig energie had ik een stok achter de deur nodig en een persoonlijke aanpak i.v.m een oude blessure. Dit was precies wat ik bij FIT Together vond. Samen met trainer Joey Boonen succesvol gewerkt aan een energieker, gezonder en sportiever lijf. Of je specifieke doelen hebt of op zoek bent naar een zetje in de rug naar een gezonder leven. Bij FIT Together zit je goed! Het gehele team van trainers is een gezellige groep en er hangt een fijne informele en persoonlijke sfeer, zeker ook een aanrader voor mensen die zich niet echt thuis voelen in een sportschool. De ruimte zelf is ruim voorzien van materiaal om verschillende workouts te doen en is verder voorzien van fijne kleedkamers en douches. Ik heb onlangs de nieuwe trainingsprogramma's mogen proberen, een fijne efficiënte mix tussen kracht, conditie en boks training met voldoende afwisseling en uitdaging in een compacte vorm. Samengevat kan ik FIT Together zeker aanraden!
Mooie club! Super vriendelijk en professioneel! Ze hebben vele mogelijkheden te bieden op het gebied van PT.
Al jaren 3x per week PT van Jairo, fijne sfeer in de gym en wisselende training. Hiervoor sportte ik nooit, maar inmiddels is de sportschool niet meer weg te denken uit mijn schema. Door Jairo ben ik anders naar sporten en gezondheid gaan kijken.
Ik train nu al een paar jaartjes bij deze sportschool en nog steeds kom ik er met veel plezier. Een fijne sportschool met goede trainers, die je tot het uiterste proberen te stimuleren maar ook altijd tijd hebben voor een geintje. Een echte aanrader!
Vanaf het begin dat ik bij deze pt sportschool kwam voelde ik me gelijk al thuis. Het geeft een warm en huiselijk gevoel als je binnenkomt. Trainingen zijn ook erg fijn en intensief, en na de training staat er een Shake voor je klaar. Top!
Sinds anderhalf jaar train ik bij Fit-together. Ik train in small groups. Vooral de persoonlijke benadering en de individuele mogelijkheden maken dat ik doorzet en resultaten haal. Door de persoonlijke benadering lukt me wat me voorheen bij andere sportscholen niet lukte en zet ik door.
Ik train inmiddels alweer 3 jaar naar tevredenheid bij Fit Together Amersfoort. Een toegankelijke gym, goede sfeer en … hier wordt hard gewerkt . Het is goed om jezelf een doel te stellen, je moet het nog steeds zelf doen! Jairo’s deskundigheid, motivatie en enthousiasme zijn voor mij ontzettend belangrijk om tot het gewenste resultaat te komen.
Iedere 2 weken komt Joey of een van zijn collega's bij ons een bootcamp verzorgen. Al voor een lange tijd zijn we erg tevreden met het plezier en de sportiviteit die we eruit halen.
Enorm fijne plek met toppers van trainers. Heel persoonlijk, motiverend tot de max en altijd met een voldaan gevoel de deur uit. Er hangt een hele fijne relaxte sfeer en alles en iedereen mag er zijn. Precies wat ik nodig had om actief te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid