facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitcamp Renkum

Info

Fitcamp Renkum

Geschiedenis

Fitcamp Renkum

Adres: Beukenlaan 52, 6871 CL Renkum
Telefoonnummer: +31648739537
Stad: Renkum
Route: Beukenlaan 52
Postcode: 6871 CL


Recensies
Vandaag weer heerlijk getraind. Topfit de competitie in. Voor iedereen te doen. Maatwerk. Leuke enthousiaste personal coach.
Wat een fijne plek om te werken om jezelf. Zowel lichamelijk als geestelijk. Er hangt een open en positieve sfeer in de gym waarin plek voor een ieder is. De trainers zijn bevlogen mensen die iedereen graag helpen met tips. Ook als je motivatie soms iets minder is, in mijn geval ; Ohja heb ik al gezegd dat ze goede muziek draaien en dat ze gratis fruit hebben?
Echt een leuke plek om te sporten, hier wil je blijven! Een goede zet geweest om na mijn zwangerschap bij Fitcamp Renkum te gaan sporten! Eerst personal training bij Tom, daarna over op de groepslessen. Tijdens de personal training maar ook zeker in de groepslessen krijg je goede begeleiding en voel je je sterker worden. Een aanrader voor één ieder die in beweging wil komen.
Een echte aanrader om bij Fitcamp Renkum te gaan sporten! Ik sport er al weer jaren 2 tot 3 keer per week. Eerst heb ik bij Tom echt goed leren sporten en bewegen middels personal training, daarna ben ik overgegaan op de groepslessen. In de kleine groepen krijg je goede begeleiding en heb je ook de mogelijkheid om je op te trekken aan de groep. Maar alles kan op je eigen tempo, Tom stemt daar goed op af en je hoeft niet bang te zijn dat je eigen niveau te laag is. Je krijgt alle ruimte om te groeien, maar wel met aanmoediging van Tom en de andere trainers om je uit te dagen ;
Tom is een fijne trainer en weet je op de juiste manier te motiveren. Door zijn persoonlijke en vakkundige begeleiding mijn blessures weer de baas geworden. Ik voel me weer super fit en nu door !!!!
Neem twee super enthousiaste trainers met elk hun eigen manier van afmatten, een leuke gemotiveerde club sporters welke allemaal op hun eigen tempo vol gas meedoen, een lekker Hollands weertje en je hebt Fitcamp Renkum. Bijna iedere dag van de week is er de mogelijkheid om lekker in de buitenlucht te werken aan je conditie en spieropbouw. Ik sport nu bijna 2 jaar meerdere keren per week bij Fitcamp Renkum en ga iedere keer weer met evenveel plezier naar de training!
Door de personal training van Tom Budding ben ik gezonder gaan leven. Ik ben afgevallen, voel mij veel fitter en ik voel mij nu zelfs zeker genoeg om met de groepstraining mee te doen! Zonder het enthousiasme van Tom, Jeroen en Conny zou ik nu nog steeds met een zak chips op de bank zitten!
Fitcamp Renkum geeft sport lessen die je blijft uitdagen. Je krijgt goede begeleiding en handige tips om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Iedereen kan op zijn eigen niveau bewegen, wat heel fijn is! De groep heeft een goede sfeer, wat ook motiveert om iedere keer weer te gaan. Er is genoeg keuze uit les momenten en je sport heerlijk in de buitenlucht!
Na jarenlang niet sporten, ben ik in oktober 2021 gestart bij Fitcamp. Goede, duidelijke coaching op maat. Ik merk duidelijk progressie. Heel fijn!
Enthousiaste instructeur! Zorgt voor goede groepsamenwerking, weet iedereen te motiveren tijdens de les! Wisselende oefeningen met veel variatie waardoor het niet gaat vervelen.. proefles is aan te raden om de sfeer en inhoud te proeven bij Fitcamp Renkum!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid