facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit In Lith

Fit In Lith

Info

Bootcamp, Small Group Training en Personal Training in Lith! Voor meer informatie, like de pagina en neem eventueel contact op!

Tot snel!

Geschiedenis

Fit In Lith, nieuwe Personal/Small Group training studio in Lith!
Vanaf vandaag officieel open!

- Wat er gaat gebeuren?-
Elke woensdag van 18:30 tot 20:30 en elke zaterdag van 11:30 tot 12:30 Small Group trainingen! En personal training op de afgesproken tijd en data.
Sinds kort ook elke zondag van 10:30 tot 11:30 BOOTCAMP!

- Voor wie ?
Iedereen die zowel de looks van het lichaam, als de Physical Fitness willen verbeteren! En voor iedereen die wilt afvallen, sterker worden, fitter worden, leren hardlopen of wilt trainen voor een MUD RUN! (Breakout Run, Mud masters etc.)

- Wat dit inhoud?
Met maximaal 4 personen tegelijkertijd sporten onder begeleiding van een Personal Trainer! (Bootcamp 15 personen). Niet alleen verbeteren hoe het lichaam er uit ziet, maar ook werken aan het verbeteren van wat het lichaam kan! We gaan zo ''allround'' mogelijk trainen, zowel kracht, conditie, coördinatie, lenigheid en snelheid als gymnastics, weightlifting en power lifting. Dit in combinatie met goede begeleiding, veel motivatie en hard werken... De resultaten vliegen je om je oren!

Ook bied ik Personal Trainingen aan!. Dit voor de personen die liever 1 op 1 getraind worden en echt 100% van de begeleiding voor hun zelf willen. Tijdens de Personal training sessies gaan we samen werken aan uw doelen. U zegt wat u wilt en ik heb de kennis om u te vertellen hoe wij dit kunnen bereiken! Goede begeleiding, in combinatie met veel motivatie en hard werken... de ''Key'' naar een goede levensstijl en dus naar uw resultaten!

Sinds kort is er nu ook elke zondag ochtend een BOOTCAMP! Lekker een uurtje buiten sporten om vervolgens de dag fris te beginnen. Geschikt voor iedereen die zijn conditie wilt verbeteren, fitter wilt worden, beter wilt leren hardlopen of wilt afvallen!

Ben je benieuwd naar hoe het in z'n werking gaat?
Stuur een mailtje naar:
[email protected]
Of stuur een berichtje via de pagina.

Tot snel!

Kom een keertje kijken en maak gebruik van een gratis proefles!

Sebastiaan Henskens'



"Fit in Lith, de sportlocatie in Lith!Small Group Training Personal Training BootcampWil jij fit worden? Gaat het jou niet alleen om hoe je er uit ziet, maar ook om hoe fit je bent en wat je allemaal zowel fysiek als mentaal kunt bereiken?Ben jij bereidt om hard voor je doelen te werken?Dan is Fit in Lith de plek voor jou!Meld je nu aan voor een GRATIS PROEFLES en ervaar het zelf!"
Adres: Pastoor van Hapert straat 5b, 5397BJ Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0625083665
Stad: Lith
Route: Pastoor van Hapert straat 5b
Postcode: 5397BJ


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Personal Shop Coach Personal Shop Coach 139 meter Wil jij zowel innerlijk als uiterlijk in balans zijn? Je overvolle kledingkasten op o...
4Vitality by Aerogym 4Vitality by Aerogym 180 meter 4Vitality, voor een gezond en vitaal leven. Personal training, Miha BodyTec en orthom...
Sportschool Lith Sportschool Lith 1 km Goede sportschool zeker een aanrader
Recensies
Fijne sportschool. Goede combinaties van de workouts. En 3 geweldige coaches. Ook geven ze hier hele leuke bootcamp lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid