facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit & Fun Plaza

Fit & Fun Plaza
Adres: Grindweg 124, 8471 EM Wolvega, Nederland
Telefoonnummer: 0561 616 262
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Wolvega
Route: Grindweg
Huisnummer: 124
Postcode: 8471 EM


Recensies
De Fit & Fun Plaza is echt een aanrader voor leuke activiteiten zowel met kids als onder volwassenen.nWij waren er met 2 gezinnen en 3 tieners en hebben ons verschillende uren kunnen bezighouden.nnReserveren kon makkelijk online en eenmaal aangekomen werden we met open armen ontvangen. We waren er door de week overdag, aangezien wij Belgen op dat moment vakantie hadden en de Nederlanders niet, was het er behoorlijk rustig.nnWe kregen met ons 7 2 bowlingbanen ter beschikking zodat we 2 spelletjes tegelijk konden spelen.nDe bediening van de drank en de hapjes was vlot en vriendelijk.nEr was 1 keer iets mis met de sorteermachine van de bowling maar dit werd snel verholpen.nnNa het bowlen deden we een rondje in de glow minigolf. Ook dit was een mooi en verzorgde ruimte met veel oog voor detail. Er hing een leuke sfeer met toffe achtergrondmuziek waardoor je je echt in een sprookje waande. De golfbanen waren zowel voor de kids als de volwassenen een leuke uitdaging zonder overdreven moeilijk te zijn. Er zaten leuke geluidseffecten in sommige onderdelen van de banen, wat een leuk extra accentje gaf.nnNa de minigolf nuttigde we nog een drankje in de bar alvorens ons klaar te stomen voor het lasershooten.nOok dit was leuk uitgewerkt en aan de hand van een duidelijk instructiefilmpje op voorhand was het voor iedereen duidelijk hoe alles werkten.nDe ruimte was voldoende groot voor ons zeven en er waren veel hoeken en kanten om je achter te verstoppen. Ook dit was weer een leuke activiteit.nnKortom bij Fit en fun plaza kan je terecht voor een leuke namiddag/avond.nnJammer genoeg heb ik alleen maar foto's van de glow in the dark minigolf kunnen maken.
Op 21 april hadden we een reservering voor een groep van ongeveer 16 personen om te gaan bowlen.nBij aankomst kwamen we erachter dat er een bowlingwedstrijd plaatsvond op hetzelfde tijdstip als onze reservering. Er werd ons verteld dat we een half uur moesten wachten voordat we konden beginnen. Na dit half uur bleek echter dat we nog eens een extra half uur moesten wachten. Dit was frustrerend, maar wat het nog erger maakte was dat na een uur wachten, de baan nog steeds niet beschikbaar was voor ons gebruik. Uiteindelijk hebben we besloten om niet te gaan bowlen aangezien we anders niet uitkwamen met onze eigen planning.nnDit gebrek aan planning en communicatie was teleurstellend.nHet is duidelijk dat er iets misgaat in het beheer van reserveringen en planning, en dit heeft ons uitje aanzienlijk verpest.nnHopelijk kan Fit & Fun Plaza hun processen verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Wij zijn dit weekend langs geweest om met een paar vriendinnen te minigolfen, uiteindelijk hebben we het zo leuk gehad dat we ook nog besloten om te gaan bowlen. We zijn ontzettend leuk geholpen en bediend door Max de hele avond. Zeker een aanrader om een avondje heen te gaan als je niet weet wat je moet doen met vriendinnen! Wij komen zeker nog een keer terug :
We gingen met vijf personen voor een gezellige avond, een arrangement bowlen en lasergamen. Dat viel helaas flink tegen. Ten eerste deed de bowlingbaan het niet. Hij schoot constant in storing en na een kwartiertje zijn we gestopt.nnVervolgens hebben we anderhalf uur gewacht op het lasergamen. We hebben nergens gezeurd, maar aan het einde van de avond kwamen ze met de rekening die 40 euro duurder was dan wat we daadwerkelijk hadden gedronken en gedaan.nnToen de bedrijfsleider kwam zei ze dat we al blij moesten zijn omdat ze ons al tegemoet waren gekomen…. Alleen waar waren ze ons tegemoet gekomen …. een gratis drankje? maar uiteindelijk moesten we 40 euro extra betalen.nnZe hebben geen één keer hun excuses aangeboden. En dat niet alleen …. we werden behandeld of we heel vervelend waren en dat we maar blij moesten zijn met wat ze aanboden 40 euro extra betalen We waren zo verbaasd! Zo kan je niet met mensen omgaan.nnDe bedrijfsleidster was zo ontzettend onaardig. Na al dit gedoe zijn we weggegaan en op het moment dat we de rekening 40 teveel wilden betalen kwamen ze met de compensatie. We mochten 15 euro betalen. Wat ze misschien vergeten waren is dat we al 92,50 euro hadden aanbetaald. Uiteindelijk gaat het niet eens om geld. Je komt voor een leuke avond en we hadden ook nog begrip voor alles wat er van hun kant misging maar de manier waarop wij behandeld werden is gewoon schandalig!nnToen we de gelegenheid verlieten kon er bij de bedrijfsleidster niet eens meer een gedag vanaf. Hier zien ze ons nooit weer terug!
2 uur bowlen geboekt met de fam. Baan ging constant in storing, heeft 20 min speeltijd gekost. We konden naar ene andere baan en zouden de verloren 20 min erbij krijgen.nHelaas hebben ze dit niet goed in de smiezen, dus uiteindelijk de extra tijd niet gehad…gemeld maar dan sta je allemaal al met je jas aan andere mensen gingen op de baan ja je mag nog wel 10 min bowlen…a. Het zijn er 20…nB. Los het dan anders op…nNee dit was de oplossing.nNou goed verhaal…volgende keer maar bowlen bij een ander.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid