facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit en Gezond

Fit en Gezond

Geschiedenis

Fit en Gezond in Oudenbosch staat voor sport, plezier en resultaat. Hoe maken wij dit waar? Door persoonlijke begeleiding te geven! Bij ons traint iedereen onder toezicht van een gekwalificeerde trainer. Kort maar krachtig. Zo houden wij elke training haalbaar én leuk.
Om jou optimaal te begeleiden op het gebied van gezondheid bieden wij een totaalconcept aan. Met small group trainingen, personal training en fysiotherapie werken we samen aan jouw doelen en verhelpen we waar nodig lichamelijke klachten. Daarnaast ondersteunen onze voedingsconsulenten jou op het gebied van gezonde voeding.



"FIT EN GEZOND IN OUDENBOSCH STAAT VOOR SPORT, PLEZIER EN RESULTAAT. HOE MAKEN WIJ DIT WAAR? DOOR PERSOONLIJK AANDACHT TE GEVEN! IEDEREEN IS BIJ ONS WELKOM EN DE SFEER IS ONGEDWONGEN. JE KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR PERSONAL TRAINING, SMALL GROUP TRAINING, VOEDINGSBEGELEIDING, FYSIOTHERAPIE EN ONTSPANNING. DEZE COMBINATIE ZORGT ERVOOR DAT WE JOU OP ALLE VLAKKEN GOED KUNNEN BEGELEIDEN!"
Adres: Bosschendijk 187, 4731 DD Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165745008
ln.dnozegnetif@ofni
Stad: Oudenbosch
Route: Bosschendijk 187
Postcode: 4731 DD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 07:30 - 12:00
Zondag: 08:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: fit en gezond lifestyle, fit en gezond eten, fit en gezond magazine, fit en gezond leven, fit en gezond in 10 weken, body en fit, fit en gezond recepten, basic fit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fierce and Fit Fierce and Fit 977 meter Super leuke 1e les Braziliaanse Jiu Jitsu van me zoon
FysioHolland JOFIB FysioHolland JOFIB 2 km "Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere d...
Sportivo Healthcenter Sportivo Healthcenter 2 km Fijne gym, kleinschalig maar heeft alles wat je nodig hebt, vriendelijk personeel.
Recensies
Beste sportschool in Oudenbosch en omstreken.
Na een half jaar fysiotherapie te hebben gevolgd na een ernstig motorongeval kreeg ik het gevoel niet meer vooruit te gaan. Om die reden eens verder gekeken en bij Medisports Broertje terecht gekomen. Na een duidelijk en helder intakegesprek kreeg ik al snel een goed gevoel en na de intest was het voor mij duidelijk. Hier kan ik weer op een juiste en progressieve manier verder. Edwin werd mijn LApt en hij weet mij telkens weer op een prachtige manier te motiveren. Tijdens de intake kon ik de grond niet raken maar door zijn aanpak nam hij mij op sleeptouw met als resultaat dat ik binnen een week de grond kon aantikken. Een geweldig gevoel gaf mij dat. Ik wilde meer. Een oefening inzetten na eerst vele kilo's "doodgewicht" te heffen, nee dat wilde ik niet. Daarom voor de duur van 11 weken een voedingsprogramma gevolgd. Resultaat: min 12 kilo en daarvoor terug veel meer kracht, motivatie en doorzettingsvermogen. Is dat niet geweldig? Ik ga er voor met behulp van een groep professionele en gemotiveerde medewerkers. Ik wist het ook eerst niet maar Medisports Broertje in Oudenbosch? Een echte aanrader!!
Groepslessen voor max 12 personen, gegeven door gezellige, enthousiaste trainers. Er is een goede sfeer, prettige kleedkamer.
Michelle is een geweldige coach voor mij, aardig en motiveert mij ook prima!
Top fitness in kleine groepen super begeleiding leuke sfeer voor elk niveau
Prima en gezellige sportschool met zeer goede begeleiding.
Een sfeervolle sportschool, met goede begeleiding en laag drempelig.
Enthousiaste, gemotiveerde trainers die voor 100% resultaat gaan.
Sporten op je eigen tempo met deskundig advies op maat
Uitstekende trainers. Deskundig en motiverend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid