facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit 5 Fysiotherapie

Fit 5 Fysiotherapie

Info

De nieuwe fysiotherapie. Zorgen dat het lichaam terug in balans komt en beter coördineert vanuit het centrale zenuwstelsel. De oorzaak behandelen!

Geschiedenis

Sinds 2002 werk ik als zelfstandig sportmasseur en sportrevalidatietrainer. In deze hoedanigheid heb ik gewerkt voor verschillende sportverenigingen. Na 15 jaar als bankemployee te hebben gewerkt ben ik bij Vitaal Sport in dienst getreden als fitnesscoördinator en medisch fitnessinstructeur.

Door mijn werk in het Healthcenter kreeg ik vaak te maken met mensen die uiteenlopende lichamelijke klachten hadden. Om deze mensen beter te kunnen helpen heb ik toen besloten de hbo-bachelor Opleiding tot Fysiotherapeut te gaan volgen.

In juni 2013 ben ik afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan.

Naast fysiotherapie kunt u zich ook laten masseren. Sportmassage kan bijdrage aan meer ontspanning en herstel van uw lichaam na sport of als gevolg van uw dagelijks leven.

Het herstel kan extra ondersteunt worden door het Medical Taping Concept.



"Specialiseert in het behandelen van chronische lage rugpijn bij vrouwen van 30 - 45 jaar. Een fase waarin veel veranderd in je leven en er dus meer oorzaken schuil gaan in jou die de rugpijn in stand houden of telkens weer activeren.Je hoeft echt niet lang hiermee rond te lopen. Je verdient een pijnvrij leven vol energie en plezier.Wil jij weer die energieke vrouw, moeder, partner zijn?"
Adres: Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude
Telefoonnummer: 0655131071
Stad: Katwoude
Route: Wagenweg 1
Postcode: 1145 PW


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 12:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid