facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fisk En Sa

"Visspeciaal zaak, verse en gerookte visproducten, Fish & Chips van vers bereide kibbeling en lekkerbekken. Plate service: zalm van de grill en kabeljauw of heek van de bakplaat of visloempia's.Op bestelling leveren wij alle soorten verse visproducten."
Adres: Hoofdstraat 26 A, 8723 BH Koudum
Telefoonnummer: 31514523451
Stad: Koudum
Route: Hoofdstraat 26 A
Postcode: 8723 BH



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenrestaurant Koudum, Chinees Restaurant Koudum, Restaurant Koudum, Sushi Koudum, Eten bestellen Koudum, Pizzeria Koudum
Recensies
Heerlijk vers gebakken kibbeling. Schone olie. Prima!
De nieuwe haring, mals, maar volgens de kenners dit jaar iets te mager, werd verpakt in een fraai doosje. De kibbeling, die ik hier al een paar keer afhaalde, was steeds van goede kwaliteit en niet te veel beslag gebruikt!. Er is een klein terras waar ook andere snacks verorberd kunnen worden.
Heerlijke kibbeling. Niet te dikke korst. Dat verschilt nog wel eens! Nieuwe haring is mals, maar dit jaar een tikkie mager.
Dit is gewoon een heel fijn adres. Sla het niet over als je een omega3 dosis nodig bent. Alles vers en verzorgd. Niet overdreven veel maar mede daardoor heb ik nog nooit iets zien liggen wat er discutabel uitziet. Heerlijke lekkerbekken, kibbeling en haring vers van het mes !
De lekkerste kibbeling van Friesland! Veel waar voor je geld, weinig paneermeel en veel vis. Heerlijke kruiden erop en eigengemaakte saus
Heerlijke zelf gerookte zalmmoten, zalmsalade en paling gekocht. Thuis een feestmaal voorbereid.
echt een geweldig aardige mevrouw, die altijd voor je klaar staat, zelfs in die rotte coronatijd. Heerlijke verse vis en een super schone winkel met restaurantje stoeltjes binnen en buiten. Klein maar fijn.
Heerlijk gegeten, kibbeling met friet en een heerlijke salade. Kan dit Disk & Sa heel erg aanbevelen.
De vis was aardig aan de prijs . Maar we moeten er bij zeggen dat het erg lekker was dus vandaar toch 4 sterren
Lekkere vis. Niet te vet gebakken en goed gekruid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid