facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor First Stop Nederland

First Stop Nederland

Info

First Stop is een netwerk van bandenspecialisten dat sinds 1997 in heel Europa actief is. Kijk voor meer informatie op www.firststop.nl

Geschiedenis

Onze indrukwekkende groei heeft steeds in het teken gestaan van één ambitie: onze klanten de beste service, producten en advies te bieden op het gebied van banden en voertuigen. First Stop is dus hét adres voor alles wat met uw banden te maken heeft.

Onze klanten kiezen voor First Stop vanwege onze:
Professionele werkwijze en expertise om uw veiligheid op de weg te allen tijde te waarborgen.

Hoge kwaliteit service, apparatuur en producten van toonaangevende merken van.

Dichtbij en gemakkelijk: er is altijd een First Stop vestiging bij u in de buurt, met een wachtruimte en andere faciliteiten.

E-shop: nu kunt u eenvoudig online banden kopen en een afspraak reserveren. U hoeft alleen nog langs te komen voor de service zelf.

First Stop stelt haar klanten en de omgeving waarin zij leven centraal. Daarom hebben we het groene ‘Sustainable Service’ programma opgesteld, om een milieutechnisch duurzame manier van werken te volgen bij alles wat we doen:

We voeren gebruikte banden af via gespecialiseerde bedrijven. De banden worden verwerkt en voorbereid op een tweede leven (bijvoorbeeld als geluiddempende panelen langs snelwegen of als ondergrond voor sportvelden enz.).

We recyclen alle versleten onderdelen en afgewerkte chemische stoffen (zoals olie en accu's) via gespecialiseerde partnerbedrijven.

We hebben bandtypen met een lage rolweerstand, die bijdragen aan een lager brandstofverbruik, in ons assortiment (Bridgestone Ecopia, Michelin Energy Saver, Pirelli Cinturato).

Adres: Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 06-53673670
Stad: Rijswijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grundeken Automaterialen Grundeken Automaterialen 3 km Vriendelijke gasten en weten waar ze over praten! Wij doen graag zaken met Grundeken.
Binckhorst BV Partner in Automotive Binckhorst BV Partner in Automotive 3 km Vriendelijk, snel, duidelijk. En 2 maanden garantie op ieder onderdeel niet hoeven te...
Doejenburg Bedrijfswagens Doejenburg Bedrijfswagens 70 km Doejenburg bedrijfswagens verkoop lichte en zware bedrijfswagens All over the world ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid