facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor First Moments Fotografie

First Moments Fotografie

Geschiedenis

Zwangerschapsfotografie
Geboortefotografie

New-born fotografie
Gezinsfotografie



"Zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie, familiefotografie, geboortefotografie, portretten, Newborn Shoot, newbornfotoshoot"
Adres: persoonstraat 60, 6351EN Bocholtz
Telefoonnummer: 0619923880
Stad: Bocholtz
Route: persoonstraat 60
Postcode: 6351EN



op zoek naar gerelateerd: Fotograaf Limburg, Sjurlie fotografie, Special moments 4 life, Geboorte fotografie, Fotograaf Zuid Limburg, Shirley Fotografie, Fotograaf Voerendaal, Fotograaf Brunssum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loo Mobiele Dienstverlening Loo Mobiele Dienstverlening 734 meter Hulp bij: Verhuizingen Ontruimingen Afvoer overtollig huisraad Tuinonderhoud Koeriers...
Recensies
Een newborn shoot gehad bij Stephanie. De foto’s zijn zo bijzonder geworden. Echt een super mooie ervaring. Stephanie neemt vooral de tijd om je op gemak te stellen. Wat natuurlijk heel fijn is met een newborn. Ze is zo lief met kindjes en het eindresultaat spreekt daarom ook voor zich!
Echt de beste in omstreken! Bij Stephanie geweest voor de zwangerschaps en newborn shoot. Waarbij het resultaat niet mooier kon worden, beter kan iemand het niet voor je vastleggen. Ze stelt je gerust, helpt je erdoorheen en je krijgt de beste resultaten! Om deze reden hierna nog meerdere keren bij haar geweest om herinneringen vast te leggen. Iedere foto en ieder moment is weer uniek. Zo ontzettend blij met alles wat zij al gemaakt heeft voor ons gezin!
Wij zijn super blij met onze foto’s van zowel de zwangerschap als de newbornshoot! Stephanie neemt echt de tijd voor je en maakt prachtige pure foto’s. Ik heb spijt dat ik het niet met mijn eerste zoontje heb gedaan, maar voor nu heb ik super mooie herinneringen voor later en dat is in mijn ogen onbetaalbaar! Dankjewel Stephanie!
Heel erg blij met de foto’s die Stephanie van ons gezin heeft gemaakt tijdens de newborn fotoshoot van ons dochtertje. We voelden ons meteen op ons gemak bij Stephanie en hebben een hele gezellige ochtend gehad bij ons thuis. Ze nam alle tijd voor ons en ze straalt uit dat het fotograferen van oa baby’s en gezinnen haar passie is. We zijn echt super blij met het eindresultaat en heeft ons gezin op een natuurlijke manier vastgelegd. In de toekomst zullen we haar zeker weer benaderen.
Wij hebben een super fijne newborn shoot gehad bij Stephanie. Ze is professioneel en tegelijkertijd warm en persoonlijk. De foto's zijn prachtig geworden! Een echte aanrader dus wat ons betreft!!
Super leuke en erg gezellige fotoshoot gehad. Wat zijn de fotos mooi geworden! Stephanie is zeer geduldig en heeft ruim de tijd genomen om deze mooie fotos van ons zoontje Sem te maken. Wij hebben genoten van de gezellige newborn shoot en genieten nu volop van het schitterende resultaat. Kortom een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid