facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor First Line Group

First Line Group

Info

First Line Group is een ervaren en gespecialiseerde aanbieder van media beveiliging, evenement beveiliging en crowd management.

Geschiedenis

First Line Group is een ervaren en gespecialiseerde aanbieder van media beveiliging, evenement beveiliging en crowd management.

Met een totaal dienstenpakket, variërend van event services, event security, fire & safety, hospitality, dog security, object beveiliging en consultancy diensten, biedt First Line Group altijd een passende oplossing voor iedere opdrachtgever.

Adres: De Boomgaard 9-1a, 1243HV 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0854883000
Stad: 's-Graveland
Route: De Boomgaard 9-1a
Postcode: 1243HV



op zoek naar gerelateerd: Firstline security facebook
Recensies
Een goed Betrouwbaar bedrijf. Zoals de juiste spirit en inzet. De dienstverlening en kwaliteit is echt super. Vriendelijke gemotiveerde mensen. Ik zou zeggen zoekt u een goed en betrouwbare partner neem contact met ze op en laat u positief verassen door Eddy en zijn mannen en vrouwen.
Goed en betrouwbaar bedrijf. Altijd een plezierige en goede samenwerking. Aanrader!
Vertaald door Google Topbeveiliging Origineel Top security
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid