facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Firma Pickles Den Bosch

Firma Pickles Den Bosch

Info

Firma Pickles is een burger restaurant en wijnbar in één. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten voor onze gastroburgers.

Voor reserveringen zijn wij te bereiken op: 073 203 2674

Adres: Kerkstraat 42, 5211 KG Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073 203 2674
Stad: Den Bosch
Route: Kerkstraat 42
Postcode: 5211 KG



op zoek naar gerelateerd: Deliveroo pickles, Burger bestellen Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 383 meter € 15 betaald voor een Mc. Chicken, Big Tasty en . De Big Tasty was niet echt Tasty ma...
Recensies
Burgers erg lekker gegeten had maar één mis dat saus friet iets minder smaak kan volgende keer goed maak saus friet
Helaas... Na een goede ervaring met de vestiging in Utrecht hierheen gegaan. Hoewel de burgers op papier goed klinken was de uitwerking beduidend minder. Het broodje net te lang gegrild en dus licht verbrand, bacon al vooruit gebakken waardoor deze wat taai was en tot slot een medium gebakken burger die tóch droog is. Ik denk dat elders betere burgers te krijgen zijn.
Een nieuwe zaak die het moet opnemen tegen o.a. bar35. Leuke inrichting, de kaart zag er leuk uit, en de omschrijving van de Weekburger klonk geweldig. De burger oogt wat iel, hetzelfde als de frietjes. Er wordt niet gevraagd hoe je de burger wilt hebben rare, medium, etc. De smaak is niet slecht, maar niet echt sprekend, eerder wat vlak. Naast het vlees, is de burger niet super rijk belegd, met uitzondering van de sla. Dat gold ook voor de sla als garnering bij de coleslaw.
Het eten was goed, hamburger zonder te vragen wel behoord 'raw' maar ik vind dat niet erg. Een van de anderen waar ik mee ging eten wel dus dan is het niet lekker. De bediening was minder, drankjes en eten bestellen en serveren duurde erg lang. Terwijl het niet eens zo heel druk was. Helaas niet zoals ik van Pickles gewend ben.
Het is een mooi restaurant met een leuk concept. Het vlees is heerlijk mals, helaas is de marinade het net niet. De wijn keuze is goed en smaken ook goed. Beetje jammer is ook dat er in het menu staat huisgemaakte ketchup maar dat heel het restaurant vol staat met flessen Heinz tomaten ketchup, dat wekt toch een andere indruk.
Goed restaurant en toffe bediening. We mochten kiezen uit de vrije tafels. Vooraf brood plankje besteld, lekker brood met erbij pastinaak schips. Hoofdgerecht een surf en turf burger. Mooi op smaak en een lekkere combi die goed bij elkaar past. De friet met rozemarijn was ook erg lekker. Desser een brick chocolade stukje goede smaak en erg machtig. Leuk restaurant mooi concept. Een aanrader!
Pickles is bekend van zijn heerlijke burgers en daar ben ik achter gekomen toen ik er voor het eerst kwam eten. Voor mijn ervaring met burgers heb ik veel geproefd maar niet zo als die van pickles. Lekker, smaakvol en niet droog van binnen. Ik heb er echt van genoten en zal er vaker langs komen.
Heerlijke hamburgers en erg leuke en goede service!
Tonijn burger viel tegen zat niet zoveel smaak aan, sfeer en bediening waren wel goed
Tja toch niet de beste burger. En dit was wel zo bij hun locatie in Utrecht. Jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid