facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Firma Moers

Firma Moers
Adres: Dorpsstraat 154 , Zoetermeer 2712 AP, NL
Telefoonnummer: 079 316 6454
Stad: Zoetermeer
Route: Dorpsstraat 154
Postcode: 2712 AP



op zoek naar gerelateerd: Autobeklederij, Autobeklederij Den Haag, Autostoelbekleder, Autobekleding reparatie Den Haag, Auto stoffeerder, Zeilmakerij, Rovako, Moers Meubelstoffeerderij
Recensies
Zeer professioneel, vakkundig auto stoffeer bedrijf. Vriendelijk en duidelijk personeel. Denken pro-actief met de cliënt mee. Ze werken alleen met de beste materialen. Echt leder onder andere. Ze hebben een waaier aan staaltjes liggen en er is aldus een ruime keuze. Ook bleken ze bedreven in het “management of expectations”; ze communiceren de reciprotaire verwachting op professionele jegens de cliënt en waren veel eerder dan aanvankelijk verwacht klaar met de bestelling van het -koffiekleurige- leder dan verwacht. Kortom: We zijn verheugd & zeer content met het eindresultaat.
Na een prima ervaring met de reparatie van een autostoel bij dit bedrijf was het besluit snel genomen om hier ook het dak van onze vouwwagentent te laten repareren. Deze reparatie verliep echter verbijsterend anders. Het kostte al diverse telefoontjes om een afspraak te maken voor een offerte. Toen de afspraak uiteindelijk plaatsvond verzekerde de eigenaar ons dat zijn bedrijf deze reparatie als de beste kon uitvoeren. De kosten zouden € 500 bedragen. Gezien onze eerdere ervaringen accepteerden wij deze mondelinge offerte. Wij gaven aan dat wij gelet op de winterperiode geen haast hadden met de reparatie en spraken een periode af van een paar maanden. Aan het eind van deze periode hadden wij i.t.t. de afspraak nog niets gehoord en namen zelf dan maar contact op. De tent bleek nog niet klaar, maar zodra de reparatie was voltooid zou men zelf contact opnemen. Toen dat na het verstrijken van een maand nog niet was gebeurd toch maar weer zelf gebeld. Dit keer bleek de stof niet te zijn geleverd. Na een volgend telefoontje van onze kant - na wederom een maand - was de tent klaar. Bij het ophalen bleek de tent voorzien te zijn van een andere stof in een andere kleur dan was afgesproken en bleek de reparatie geen € 500, maar € 600 te kosten. Op onze protesten werd door de eigenaar furieus gereageerd dat hij toch zeker geen leugenaar was wij kennelijk wel en dat zijn bedrijf hard en eerlijk werk leverde. Het onderwerp dat zonder overleg een geheel andere stof in een andere kleur gebruikt was kon amper aan bod komen. Bij opzetten thuis bleken de deuren van de tent te ontbreken. Met een extra ritje naar Moers konden die gelukkig in veiligheid gebracht worden. De vakantie met de vouwwagen werd een ramp. Wat voor de reparatie van het dak nog geheel niet aan de orde was, gebeurde nu wel. Bij iedere bui lekte het uit alle naden; net als bij een marktkraam vormden zich diepe plassen op de tent. Wij voelden ons genoodzaakt om geregeld onze toevlucht te zoeken in een hotel. Na het bezoek aan de firma Moers na de vakantie werd opnieuw een reparatie verricht. Een woord van excuus of medeleven kon er echter niet vanaf. Indien er ook een waardering voor communicatie gegeven zou kunnen worden, zou die wat ons betreft 0 sterren zijn. Advies: laat een opdracht aan de fa. Moers ALTIJD vooraf gaan door een gespecificeerde schriftelijke offerte.
De tweede persoon die met de vouwwagen waarover Eugène hieronder schreef ben ik. Stas Stas maakte naar aanleiding van een klein deel van deze review een opmerking. Dit vraagt om een reactie. Op de foto is te zien de achterkant van de vouwwagen die na de behandeling door de fa. Moers met wasknijpers extra afgespannen diende te worden om kuilen vol water enigszins te beperken. Het geheel was perfect afgespannen, zoals in de bijna 20 jaar met deze vouwwagen altijd het geval was. Vóór de plaatsing van het nieuwe dak waren dergelijke plassen water dan ook nooit te zien. Dat bij de plaatsing van een nieuw dak de naden niet geïmpregneerd worden voor een bedrag van € 600 vindt Stas Stas wellicht heel gewoon, maar ik niet.
Goed te woord gestaan en tevens goed overleg over zeil stoffering en dekzeil wensen en daarop zijn de mogelijkheden besproken. Opdracht is gegeven en aanvaard. Eind resultaat heb ik nog niet
Op zich een kleine reparatie aan mijn tent. Werd direct geholpen en de volgende dag kon ik de tent alweer ophalen, zodat we op vakantie konden. Super snelle service.
Een tijdje geleden een pees aan een voortent luifel laten zetten zodat we de luifel ook aan de caravan konden zetten. Prima werk geleverd voor een scherpe prijs. Naar aanleiding van de reactie hieronder van eugene het volgende. Wij gaan al vele jaren kamperen met eerst een vouwwagen en tegenwoordig met een caravan en voortent. Van al mijn luifels, voortenten en vouwwagen heb ik altijd om de paar jaar alle naden weer waterdicht moeten maken dmv een speciaal rubber/siliconen middel. Met name de naden waar kracht op staat door het afspannen moeten regelmatig behandeld worden. Ook toen mijn jamet vouwwagen nieuw was Als ik de fotos zie van de naad en voortent/vouwwagen kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat met een simpele behandeling van de naad en correct afspannen van de voortent het probleem snel opgelost was.
Deze firma is niet klantvriendelijk, kent geen kwik service. Even een spoedje tussendoor is niet bespreekbaar!
Eetkamer stoelen weer als nieuw.
Mooie zeilmakerij voor een schappelijke prijs
Goede service tegen aantrekkelijke prijzen. Werkplaats een beetje rommelig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid