facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Firma Marcel Smit

Firma Marcel Smit

Info

Reparaties van allerhande elektronica en aanschaf en advies voor uw televisie, PC, tablet of laptop.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Firma Marcel Smit. De elektronicazaak van Landgraaf waar u terecht kunt voor al uw elektronica reparaties en voor advies en aanschaf van uw televisie, laptop, tablet en computer. Wij proberen u te helpen met al uw problemen op het gebied van elektronische apparatuur zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze sleutelwoorden zijn dan ook: snel, betaalbaar, servicegericht, persoonlijk, flexibel en vakkundig.



"Wij zijn een klein bedrijf dat ondanks degrotere bedrijven en internet-winkels zichgoed staande weet te houden vandaag de dag.Service, verstand van zaken en eerlijkheidstaan bij ons dan ook hoog in het vaandel!.In 1994 zijn we begonnen in een woonhuis alszelfstandig ondernemer. Destijds deden wehoofdzakelijk alleen maar reparaties aan TV’sen video apparatuur. In 1999 werd de locatiete klein en zijn we begonnen in eenbedrijfspand in Abdissenbosch. Daar is hetsnel uitgegroeid naar niet alleen reparerenmaar ook verkoop. In 2005 kregen we de mogelijkheid om naarhet huidige pand te verhuizen waar we nu onsbedrijf vestigen."
Adres: Nieuwenhagerheidestraat 82, 6374ec Landgraaf
Telefoonnummer: +31455322266
Stad: Landgraaf
Route: Nieuwenhagerheidestraat 82
Postcode: 6374ec


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 11:45

Recensies
Geweldige service. Brengt alleen iets in rekening als er daadwerkelijk iets gerepareerd is. Top.
Fijne ondersteuning en advies gekregen; ik kan weer verder!
Snel, nauwkeurig en denkt mee met klanten zonder hen iets aan te smeren wat zij niet nodig hebben. Zeker een aanrader!
Goed vriendelijk begripvol en goede service 8k raad hem u aan
Marcel is een bekwaam persoon, altijd hulpbereid en iemand die zich aan de afspraken houdt. Ik ben blij dat ik mijn nieuwe spulletjes bij hem heb gekocht.
Zeer vriendelijke, professionele en behulpzame eigenaar, die een snelle reparatie bood van de laptop van onze dochter tijdens een examen week. Geeft ook eerlijke en betrouwbare adviezen.
Niet de goedkoopste in nieuwe producten, maar geweldige service en kennis. Voor reparaties en van de betere adressen.
Vlotte service. Laptop weer helemaal in orde. Prima prijs-kwaliteit verhouding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid