facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FireMultimedia

FireMultimedia

Info

FireMultimedia verzorgt de complete online communicatie voor uw bedrijf. We maken professionele websites en webshops en verzorgen de internet marketing.

Geschiedenis

FireMultimedia verzorgt de complete online communicatie voor uw bedrijf. We maken professionele websites en webshops en verzorgen de internet marketing.



"Full service internet bureau uit Brabant gespecialiseerd in e-commerce. We maken professionele websites en webshops en verzorgen managed hostingdiensten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Bolkensteeg 21b, 5103AA Dongen
Telefoonnummer: 0416712004
Stad: Dongen
Route: Bolkensteeg 21b
Postcode: 5103AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Devoted Designs Devoted Designs 2 km Devoted Designs is een energieke speler op de markt in het grafisch ontwerp. Devoted ...
Studio Slof Studio Slof 2 km We zijn erg blij met de samenwerking met Studio Slof. Makkelijke communicatie. Houdt ...
NVS Design NVS Design 6 km Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van de services van NVS design voor het vernieuwen...
Recensies
Professioneel bedrijf. Ze denken goed met je mee om problemen op te lossen, en staan ook voor je klaar als het nodig is. Firemultimedia is makkelijk bereikbaar via telefoon en mail. Wij zijn erg blij met de supermooie webshop die ze voor ons ontworpen en gecreëerd hebben.
Niet professioneel! Vele jaren klant geweest, vaak storingen en/of uit de lucht, wordt niet snel opgepakt. Aan het einde van de rit nog een factuur voorgeschoteld gekregen, ondanks dat de verhuizing al een maand rond was en dit bekend was. Nu alles bij byte, professioneel en snel, en een scherpe prijs.
Al jaren klant bij FireMultimedia en altijd naar volle tevredenheid. Snel geholpen bij problemen hoge up-time. Zeker een aanrader!
Goede service met uitstekende klantenservice
Perfecte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid