facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Firecom B.V.

Firecom B.V.

Info

Firecom verkoopt portofoon, oproepsysteem en pager voor BHV en beveiliging. Groot assortiment portofoons van Motorola en Kenwood.

Geschiedenis

Firecom alarmeringssystemen is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de service van portofoons, mobilofoons, portofoonnetwerken, semafoons en oproepsystemen voor zorginstellingen, overheid, bedrijfshulpverlening, beveiliging en bedrijfsleven. Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood.



"Firecom B.V. is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van snelle & betrouwbare alarmering & communicatie.U kunt hierbij denken aan 4G portofoons, ATEX portofoons, portofoon-netwerken, pagers piepers, apps en oproepsystemen voor o.a. BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs.Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood. Ons werkgebied is Nederland en België en ons team telt 15 personen.Voor snelle opvolging heeft Firecom B.V. een 24/7 storingsdienst voor geregistreerde klanten."

"Firecom B.V. is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van snelle & betrouwbare alarmering & communicatie.U kunt hierbij denken aan 4G portofoons, ATEX portofoons, portofoon-netwerken, pagers piepers, apps en oproepsystemen voor o.a. BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs.Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood. Ons werkgebied is Nederland en België en ons team telt 15 personen.Voor snelle opvolging heeft Firecom B.V. een 24/7 storingsdienst voor geregistreerde klanten."
Adres: Randweg 10, 2941 CG Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0854011980
Stad: Lekkerkerk
Route: Randweg 10
Postcode: 2941 CG



op zoek naar gerelateerd: Firecom Drachten, Firecom app, Motorola TLK100, Professionele portofoons, Vergunningsvrije walkie talkie, Portofoons BHV, TETRA walkie talkie, Professionele walkie talkie kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Satecafe Satecafe 879 meter Gewoon heerlijk en onbeperkt KIPSATÉ een. Uiteraard altijd vers en home made.
The House Of Boch The House Of Boch 1 km Mooie winkel en goede klantgerichte bediening.
Jam van An Jam van An 2 km Jam met een twist uit eigen boomgaard Ik maak verschillende soorten jam van o.a. onb...
Plume Plume 21 km Webwinkel in hobby- en handwerkartikelen, gerelateerd aan haken. Onder andere haakpak...
Recensies
Ik deed een aanvraag voor een waarschuwingssysteem voor mijn garagebox die zich niet aan huis bevindt. Deze mannen denken meteen goed mee en geven vakkundig advies. Ik ging meteen akkoord met de hele nette offerte. Echter bleek het systeem op een 3G sim-kaart te funcioneren wat gebruikelijk is. Ik wil op de toekomst voorbereid zijn en vroeg om een systeem op 4G met uiteraard meerkosten. Firecom heeft nauw concact met mij gehouden over de ontwikkeling van mijn 4G aanvraag. Het heeft ze veel tijd, energie en een andere module gekost die ze niet hebben doorberekend aan mij. Dat is alleen al een superpositieve review waard! En last but not least: Het systeem werkt fantastisch!!! Deze tevreden klant dankt jullie via deze weg nogmaals hartelijk en wenst jullie succes met dit fijne bedrijf!
Na telefonisch zelf gecontacteerd te worden na plaatsing van de bestelling mocht ik deze komen ophalen, zeer warm en professioneel onthaal, duidelijke uitleg, aan te bevelen. Ik was een beetje te ver gereden en ik werd na een simpel telefoontje meteen opgehaald door de zaakvoerder, alles heel snel verlopen. kortom deze webshop geef ik +10, zowel voor klantvriendelijkheid als service. Het was de rit vanuit Antwerpen zeker waard !
Ik heb Birdy WF gekocht via Firecom. Product is snel en in goede staat geleverd. Ik heb 2 opmerking: 1. Ik had verwacht dat er wel een oplader bij zou zitten heb zonder docking gekocht dit zit er niet bij staat op de site niet duidelijk bij dat de docking tevens de enige oplader is. 2. Ik mis echt goede en duidelijk documentatie over de opties en de werking van de programmer software. Tip: koop of leen de programmer dan heb je zeer uitgebreide programmeer mogelijkheden onderandere tekstfilters. Edit: Dec 2017 Laatst nog iets besteld was echt heel snel in huis.
Snelle levering. Erg handige en duidelijke instructie van het boekje. Het pakketje wordt met goede zorg verstuurd. Ik raad daarom ook aan dat de Jupiter pro V9.1 geheel geen miskoop is. U zult zelf zien dat ook u tevreden bent over dit product. Het bedrijf Firecom verdient voor mij echt een dikke 10. Zeer goed bedrijf die zorg aan klanten hoog in het vaandel heeft staan.
Snelle verwerking en levering van de bestelling en de extraatjes waardeer ik erg. Kreeg een holster en een ketting bij de Jupiter Pro v9.1 die ik bestelde. Daarnaast hebben ze een mooie website en een zeer goede bezorgservice met track and trace. Mijn complimenten voor dit bedrijf!
Na dat een knop op mijn pager stuk was naar Firecom opgestuurd. Heb de pager met een streep weggevallen pixels teruggekregen. Geen aanrader! Update: Bedrijf heeft ons gecontacteerd en is met een goede oplossing teruggekomen. Firecom geeft de klant hoge prioriteit!
Bij deze firma heb ik meermaals oortjes besteld voor radiocommunicatie. deze werken prima, en de beschrijving die Firecom op de web-site geeft stemt perfect overeen met de geleverde goederen. duidelijke omschrijvingen en detail-foto's met de nodige uitleg. Bestellen en aanleveren verloopt prima en snel. Tevens kan je Firecom zeer goed bereiken via telefoon of mail voor uitleg, en wordt er zeer snel een antwoord gegeven op al je vragen. al bij al, UITSTEKENDE SERVICE.
De webshop zit goed in elkaar en er wordt voldoende uitleg gegevens tijdens de aankoop. Ook de telefonische melding dat het pakketje op weg was werd uitermate geapprecieerd.
Webshop is duidelijk en eenvoudig door te navigeren. Bestelde programmeerset is waanzinnig snel geleverd, keurig verpakt. Niets dan lof!
Kort en krachtig: Nette en overzichtelijke webshop. Goede prijzen voor het product. Zeer professioneel ingesteld, en de service hoort erbij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid