facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiori di Rose

Fiori di Rose

Info

De bloemenwinkel voor prachtige bloemen, zijde bloemwerk, leuke cadeau's en woonaccesiores in Oosterbeek. Kom snel kijken!




"Prachtige bloemen, stijlvolle woonaccessoires en een eigen, karakteristieke stijl van bloemschikken; dat maakt dat klanten uit de wijde omtrek de winkel van ‘de zusjes’ weten te vinden."
Adres: Weverstraat 13, 6862DJ Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 37 90 882
Stad: Oosterbeek
Route: Weverstraat 13
Postcode: 6862DJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fiori di Rose facebook, Fleurop bloemist Oosterbeek, Bloemenwinkel Oosterbeek, Bloom Oosterbeek, Fiori bloemen, Bloemen Arnhem, Met bloemen, Kunstbloemen zakelijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel Oosterbeek Wereldwinkel Oosterbeek 10 meter Fair Trade Food, Gifts & Living
Flora Fauna Bloemen Flora Fauna Bloemen 38 meter Voldoende keus aan verse bloemen en planten. Behulpzame eigenaars.
Bloemenhuis Klimop Bloemenhuis Klimop 46 meter Heel erg onbehoorlijk te woord gestaan. Raad het iedereen af hier hun geld uit te gev...
De Blommerie De Blommerie 114 meter Prachtige bloemenzaak in Oosterbeek. Voor boeketten, planten maar ook een bijzondere ...
Bloom Oosterbeek Bloom Oosterbeek 167 meter Heel erg onbehoorlijk te woord gestaan. Raad het iedereen af hier hun geld uit te gev...
Beetje Binnen Buiten Beetje Binnen Buiten 1 km "Beetje Binnen Buiten is een internet winkel waar u 24 uur per dag leuke artikel...
Recensies
Kan iedereen aanbevelen eens binnen te stappen bij Fiori di Rose. Een belevenis met al die prachtige bloemen en meer om je ogen uit te kijken. Personeel erg vriendelijk en altijd bereid er iets moois van te maken.
Zowel onze aankleding bruiloft als ons hele interieur door de meiden van Fiori laten doen. In 1 woord geweldig!
Afgelopen september zijn wij getrouwd en fiore di rose zouden onze bloemen verzorgen. Wij hadden duidelijk onze voorkeuren doorgegevenen door hen opgeschrevenen wilden geen oranje kleur, exotische bloemen en bessen terug zien. Echter op onze bruiloft zagen wij zowel oranje kleuren, bessen én exotische bloemen terug. Wij waren zeer teleurgesteld omdat ik echt had gehoopt dat het prachtig zou zijn, maar dat was het gewoon niet, het was niet zoals afgesproken. Bij terugkoppeling aan de eigenaren kregen wij geen enkel excuus, geen compensatie of een andere oplossing. Ze hadden het alleen over de Instagram kleuren met filter waar wij een vertekend beeld bij krijgen maar oranje blijft oranje, bessen blijven bessen en exotische bloemen van hetzelfde. Ze kunnen niet goed omgaan met klachten, dat is wel duidelijk. Wij hadden een afspraak dat ze ons zouden bellen maar nooit meer wat van ze gehoord. Het had de pijn wellicht wat verzacht, want iedere keer als wij naar onze foto’s kijken, zien wij de niet gewenste bloemen . Wij kunnen we de foto’s niet meer over doen. Ik denk dat de dames van fiore di rose dat niet beseffen. Dat het voor altijd op de foto staat en dat maakt voor ons verdrietig, want wij kijken daar niet vol blijdschap naar, terwijl dat wel zo had moeten zijn. Wellicht hadden ze dat met een goed gesprek of andere oplossing kunnen veranderen. Ik zou deze zaak absoluut niet aanraden.
Een kleurig bloemstuk besteld om neer te zetten bij een open graf. Formidabele gemaakt dank je wel Rosa. Jouw boeket heeft veel goed gedaan. Bij Fiori di Rose kan je gerust bloemen bestellen, het zijn altijd stuk voor stuk juweeltjes van boeketten.
Geweldige zaak met super personeel en prachtige bloemen. 2x dit jaar rouw stukken laten maken. Er werd super geluisterd naar onze wensen en het eindresultaat wat tot twee keer over super. Verse bloemen en zoals wij het graag wilde hebben. Daarnaast eerlijk en fijn advies gekregen over wat wel of niet te doen. Kortom geweldig! Fiori, onwijs bedankt en complimenten voor zowel jullie team als jullie producten!
Rouw boeket besteld, totaal de verkeerde kleur en ook geen mogelijkheid tot herstel omdat er geen rood op voorraad was. Zeer teleurgesteld! Haal hier vaker bloemen die zeer mooi en vers zijn en ook het zijde boeket dat ik in mei besteld heb was prachtig. Kortom vaak goed maar door zo de mist in te gaan met een rouw boeket geen woorden voor!
Fiori di Rose heeft de bloemen voor onze trouwerij verzorgd. De bloemen en kleurcombinaties waren prachtig! We hebben van tevoren onze wensen doorgeven qua kleuren en bloemen. Zij hebben op basis daarvan mijn bruidsboeket, corsages en andere bloemstukken gemaakt. Deze hebben heel de dag en de dagen erna! mooi gestaan. Ook het contact was goed. Ons contactpersoon Renee was heel fijn. Ze is flexibel, denkt mee en geeft snel antwoord, erg prettig.
Wat een mooie zaak! Super geholpen en super aardige meiden! Echt een aanrader!!
Prachtige zijde bloemen gekocht erg blij mee. Fijn personeel in de winkel erg behulpzaam!
Anderhalve week geleden onze 50 jarige bruiloft gevierdnou ja een beetje Veel bloemen gekregen uit alle streken van het land, ook een prachtige bos uit jullie winkel. Deze bloemen spannen de kroon, na anderhalve week staan ze er nog prachtig bij, de andere bossen hebben het al opgegeven. Jullie leveren echte kwaliteit, chapeau!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid