facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finzie

Finzie

Info

Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best passende hypotheek. En helpen je besparen op andere geldzaken, zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Producten

Hypotheken
Verzekeringen



"Financieel Fit in Middelburg biedt onafhankelijk en voordelig hypotheekadvies voor starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers. Jeremy staat voor hypotheekadvies op een slimme, maar vooral persoonlijke manier.Financieel Fit Walcheren helpt je graag met onafhankelijk hypotheekadvies en zorgt voor je overige geldzaken. Zo kijkt Jeremy mee naar de mogelijkheden rondom het verduurzamen van je woning en bespreekt de verzekeringen die passen bij de persoonlijke situatie of welke je nodig hebt voor je hypotheek.Op zoek naar persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Walcheren en omstreken? Ga dan eens langs voor een kop koffie. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Op kantoor in Walcheren, thuis online of op locatie."
Adres: Herengracht 8, Middelburg
Telefoonnummer: +31682282108
ln.eiznif@nerehclaw
Stad: Middelburg
Route: Herengracht 8



op zoek naar gerelateerd: finzie hoorn, finzie dronten, finzie ervaringen, finzie amsterdam, finzie franchise, finzie groningen, finzie vestigingen, finzie apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hypotheekshop De Hypotheekshop 402 meter Er wordt goed mee gedacht. Goede ervaring.
De Hypotheker Middelburg & Vlissingen De Hypotheker Middelburg & Vlissingen 606 meter Bij de Hypotheker Middelburg kan je terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. De be...
Recensies
Jeremy van Aalst is een goede financieel adviseur met verstand van zaken. Het was erg prettig met hem samen te werken; hij is snel, denkt met je mee en geeft pro-actief advies over dingen die handig voor je kunnen zijn. Een ander groot pluspunt naast de competitieve prijs voor de dienstverlening is de rust die Jeremy in het hele proces brengt. Een huis kopen is al spannend genoeg, dan is het heel fijn dat er een professional naast staat waar je op kunt vertrouwen. Ik kan je zeker Jeremy van Aalst voor 100% aanbevelen!
Voor de 2e keer een hypotheek geregeld via Jeremy van Aalst. Zeer tevreden en we zijn enorm goed geholpen. Wat wij erg waarderen is dat hij de tijd heeft, alles duidelijk kan uitleggen en vooral dat hij pas tevreden is als wij dat zijn. Dus ik raad hem zeker aan voor als je een hypotheek of verzekering nodig hebt. Verder was de hypotheek super snel geregeld en was het online aanleveren van documenten erg makkelijk en overzichtelijk.
Ik wendde me tot dit bedrijf voor hulp op advies van mijn vrienden en collega's. Na geen succes bij een ander bedrijf, dacht ik dat er geen kans zou zijn om een ​​lening te krijgen. Maar deze jongens kennen hun vak en uiteindelijk kreeg ik een lening met nog betere voorwaarden dan waar dan ook. Groeten aan Jeremy van Aalst. Jij bent de beste!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid