facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finzie

Finzie

Info

Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best passende hypotheek. En helpen je besparen op andere geldzaken.



"Financieel Fit Boxmeer biedt onafhankelijk en voordelig hypotheekadvies voor starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers. Mieke Pannekoek staat voor hypotheekadvies op een slimme, maar vooral persoonlijke manier. Met oog voor de situatie.Financieel Fit Boxmeer helpt je graag met onafhankelijk hypotheekadvies en zorgt voor je overige geldzaken. Zo kijkt Mieke mee naar de mogelijkheden rondom het verduurzamen van je woning en bespreekt de verzekeringen die passen bij de persoonlijke situatie of welke je nodig hebt voor je hypotheek.Op zoek naar persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Boxmeer en omstreken? Ga dan eens langs voor een kop koffie. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend."
Adres: Steenstraat 146A, Boxmeer
Telefoonnummer: +31614711423
Stad: Boxmeer
Route: Steenstraat 146A


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hypotheker Boxmeer De Hypotheker Boxmeer 268 meter Zeer goede communicatie en duidelijkheid. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en ...
Recensies
Mieke heeft mij uitstekend geholpen met het zoeken en aanvragen van een geschikte hypotheek voor de aankoop van mijn woning.
Voor een weinig voorkomende maar eenvoudige procedure van "ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid" van 1 van de 2 eigenaren naar aanleiding van een verdeling verkoop van 1 eigenaar naar andere eigenaar wilde Finzie het volledige hypotheek advies bedrag van 1999 euro. Aanvankelijk probeerde Finzie het dossier onnodig complex te maken. Toen dat niet lukte, verlaagden ze de prijs naar 1250 euro, wat nog steeds een exorbitant hoog bedrag is voor een simpel toetsmoment bestaande uit het doorsturen naar de hypotheekverstrekker van 5 documenten door mij aangeleverd, en een paar telefoontjes en emails. Ze wensten geen transparantie te geven over de hoeveelheid werk of de gespecialiseerde expertise die dit adviesbedrag kon verklaren. De Finzie adviseur gaf wel aan dat ze een franchise fee aan Finzie moest betalen . Omdat de tijd drong en ik het dossier geregeld wilde heb ik betaald, maar het voelt niet goed. Ik kan deze organisatie niet vertrouwen dat ze mijn belangen behartigt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid