facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fint BV

Fint BV

Label

Flexibel in nieuwe tijden | Fint zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratie, contracten en lonen van uw personeel. Wij nemen de juridische verplichtingen van u uit handen, inclusief de risico’s. Wilt u ontzorgt worden? Neem dan contact met ons op. Wij regelen o.a.:Uitzend & detachering, werving & selectie personeel, payrolling van ervaren vakmensen.

Adres: A-weg 16, 9581 AK Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-856060
ln.vbtnif@ofni
Stad: Musselkanaal
Route: A-weg 16
Postcode: 9581 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: fint uitzendbureau, mpo musselkanaal
Recensies
We namen contact op voor een nieuwe start. We hadden een leuke face-to-face ontmoeting. Ray gaaf me alle details over het werk. Ik voelde me thuis. Ze hebben een aanpak die mensen waardeert en ziet. Na de vergadering waren ze constant in contact totdat de werk begon. Ik kreeg verklarende antwoorden op alle vragen die ik stelde. Ze geappten me zelfs "veel succes" toen ik naar mijn werk ging Het was goed om dit bericht te zien. Er is een goede afstemming met de werkvloer. Ik werd hartelijk begroet toen ik naar mijn werk ging. Een professionele team. Bedankt voor alles.
Goede ervaring met Fint BV. Goed gesprek gehad en mijn wensen cq verlangens aangegeven. Correct geholpen en binnen no-time een leuke baan aangeboden gekregen! Zoek je een nieuwe uitdaging, dan is Fint BV absoluut een aanrader.
Vriendelijke mensen, Goed contact, snel en netjes geregeld. Binnen een paar dagen werk, met een mooi vooruitzicht! Tot nu toe tevreden, Bedankt!
ik was al een tijdje opzoek naar werk wat ik ook echt leuk vind en waar ik mijn vaardigheden kon toe passen. ray heeft mij hierbij super geholpen!
Goed en snel geholpen, zeer klant vriendelijk, je word behandeld als persoon en de binding is er tussen client en coach, fijn om zo aam het werk te zijn
Fijn uitzendbureau! Warm welkom, duidelijk en transparant in wat ze te bieden hebben. Mooie kans gekregen en deze dan ook met beide handen aangepakt!
Heen gegaan voor een gesprek, werd serieus genomen en kreeg binnen een paar dagen een telefoontje dat ze iets hadden gevonden. Gemotiveerde en aardige medewerkers bij fint
Zeer fijn, behulpzaam en meedenkend personeel. Er wordt goed contact onderhouden met zowel werkgever als met mij
dit is een slecht uitzendbureau subsidie van de overheid now 538.998
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid