facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finezze Lingerie

Finezze Lingerie

Info

Welkom bij Finezze Lingerie. Bij ons vindt u de mooiste lingerie, van luxe tot basis, van sportief tot klassiek, van functioneel tot verleidelijk.

Geschiedenis

Uiteraard is een juiste pasvorm van essentieel belang, maar daarnaast gaat het ook om uw persoonlijke voorkeur. Bij ons kunt u in alle rust en zonder schroom uw lingerie passen en krijgt u deskundig en persoonlijk advies. Ervaar geheel vrijblijvend onze moderne eigentijdse winkel met zeer ruime paskamers (ook geschikt voor rolstoelen!).

Bent u op zoek naar nachtmode of badmode, dan bent u bij Finezze ook aan het juiste adres. Wij hebben diverse uitgebreide collecties van de mooiste merken met de beste kwaliteit en pasvorm. Ook de heren kunnen bij Finezze kiezen uit een ruim assortiment ondermode, pyama's en badmode.

Ik hoop u graag te ontmoeten.

Hennie Meinen



"Finezze Lingerie is een moderne eigentijdse speciaalzaak met lingerie, nachtmode, shapewear en badmode voor dames en heren.U kunt in alle rust en zonder schroom uw lingerie passen en u krijgt persoonlijk en deskundig advies. Wij beschikken over ruime paskamers toegankelijk voor rolstoel.Lingeriemode van luxe tot basis, van sportief tot klassiek, van functioneel tot verleidelijk.Nacht- en badmode van de mooiste merken met de beste kwaliteit en pasvorm.Ook heren kunnen bij Finezze Lingerie kiezen uit een ruim assortiment ondermode, pyjama's en badmode.Tot slot, u kunt bij ons gratis parkeren voor de winkel."
Adres: Nijverdalsestraat 15, 7642 AA Wierden
Telefoonnummer: 0546744010
Stad: Wierden
Route: Nijverdalsestraat 15
Postcode: 7642 AA


Recensies
Hennie is ontzettend vakkundig, eerlijk heeft een luisterend oor voor je wensen en ook nog eens super vriendelijk. Ik kom hier altijd heel erg graag
Erg prettige winkel; Hennie is geduldig en geeft goed advies!
verschrikkelijk slechte service en wat een onvriendelijke vrouw.
Fantastische service, een echte aanrader
Mooie lingerie zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid