facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finenzo Zaanstad

Finenzo Zaanstad

Info

Bij Finenzo Zaanstad adviseren en bemiddelen we in hypotheken, verzekeringen, pensioen, lenen, sparen & beleggen. Wij zijn er voor jou! Vragen staat vrij!

Geschiedenis

Finenzo Zaanstad is een echt Zaans bedrijf met een filiaal in Koog aan de Zaan, een filiaal in Wormerveer en een filiaal in Westzaan. Bij Finenzo Zaanstad adviseren en bemiddelen we in hypotheken, verzekeringen, pensioen, lenen, sparen & beleggen. Wij zijn er voor jou! Vragen staat vrij dus loop gerust eens binnen.

Niet wakker hoeven liggen omdat uw financiële plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij kunnen u hierbij helpen door uw wensen te inventariseren. Samen op zoek gaan naar de producten die het beste bij uw situatie passen. Trouwens, onze betrokkenheid stopt niet met het regelen van uw hypotheek of verzekering. Wij houden contact met u zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst rustig kunt slapen.

Finenzo Zaanstad werkt samen met diverse makelaars in de Zaanstreek. De eerste samenwerking was met Saen Garantiemakelaars. In 2004 is Finenzo Zaanstad begonnen als Saen Hypotheken & Verzekeringen. Dat was in het pand van Saen Makelaars (Zuideinde 51 in Koog aan de Zaan).

Onze filosofie was dat vrijwel iedereen die een huis zoekt een hypotheek nodig heeft… en zou het niet mooi zijn om alles wat met de aankoop en financiering van de nieuwe woning te maken heeft binnen één kantoor te kunnen aanbieden!

Ondanks de samenwerking en de identieke naam zijn het wel van meet af aan twee verschillende bedrijven geweest die financieel van elkaar onafhankelijk zijn. Om dat te benadrukken is halverwege 2008 de naam Saen Hypotheken & Verzekeringen gewijzigd in Finenzo Zaanstad. Op dat moment zijn wij verhuisd naar Zuideinde 49 in Koog aan de Zaan. De samenwerking met Saen Makelaars is gebleven. Daarnaast werken we samen met verschillende andere makelaars en boekhoudkantoren. Mede dankzij ons Zaansche no-nonsense beleid weten veel mensen ons ook ‘via-via’ te bereiken!

Adres: Communicatieweg Oost 12, 1566 PK Assendelft
Telefoonnummer: 075-6121417
Stad: Assendelft
Route: Communicatieweg Oost 12
Postcode: 1566 PK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Finenzo Deventer, Finenzo Alkmaar, Brian Vriend, Ento Wassenaar, Arjen la Rooy
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid