facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finenzo Raalte

Finenzo Raalte

Info

Niet wakker hoeven liggen omdat uw financiële plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij kunnen u hierbij helpen door uw wensen te inventariseren.

Geschiedenis

Niet wakker hoeven liggen omdat uw financiële plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij kunnen u hierbij helpen door uw wensen te inventariseren. Samen op zoek gaan naar de producten die het beste bij uw situatie passen. Trouwens, onze betrokkenheid stopt niet met het regelen van uw hypotheek of verzekering. Wij houden contact met u zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst rustig kunt slapen.

Maar wie zijn wij dan?
Als Finenzo bemiddelen en adviseren wij voor u in financiële zaken in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Maar ook op het gebied van sparen, beleggen en lenen helpen wij u graag op weg. Wij zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van financieel specialisten. Al deze specialisten doen dagelijks veel kennis en ervaring op in de markt. Regelmatig wisselen wij die informatie met elkaar uit, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Dat is toch een prettig idee?

Op onze website (http://www.finenzoraalte.nl) hebben wij over onze producten alvast wat informatie verzameld. Kijk gerust eens rond. Of loop eens bij ons binnen, de koffie staat voor u klaar!

Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bellen op telefoonnummer (0572) - 355 806.



"Bij Finenzo Raalte kun je terecht voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Maar ook op het gebied van sparen, beleggen en lenen helpen we je graag op weg. Met 30 jaar ervaring ben je bij Bert Liefers verzekerd van een compleet en goed advies.Heb je advies nodig? Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij."
Adres: Burgemeester Kerssemakersstraat 32-B, 8101 AN Raalte
Telefoonnummer: 0572-355806
Stad: Raalte
Route: Burgemeester Kerssemakersstraat 32-B
Postcode: 8101 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoofd & Hart Bewindvoering Hoofd & Hart Bewindvoering 133 meter Hoofd en Hart Bewindvoering zorgt met haar uitstekende kennis van zaken en haar gevoe...
SNS Raalte SNS Raalte 579 meter Kan er niet te veel over zeggen. Telefonisch contact is prima maar wil je gewoon lang...
PensioenPlan . PensioenPlan . 920 meter PensioenPlan
MH Finance & Tax MH Finance & Tax 2 km MH Finance & Tax verzorgt de complete boekhouding voor elke ZZP-er, inclusief belasti...
Recensies
Enorm goed advies gehad. Een advies geheel afgestemd op mijn persoonlijke situatie. De professionele aanpak met persoonlijke begeleiding is hier echt aanwezig. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid