facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FinDt Advies

FinDt Advies

Info

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken en verzekeringen.



"Findt Advies Hypotheken en Verzekeringen is een assurantiekantoor gevestigd in Dordrecht. Het team bestaat uit adviseurs die jong zijn qua leeftijd en oud qua ervaring. De totale werkervaring bedraag meer dan 20 jaar binnen deze branche.We hebben ons als doel gesteld uw levenslange financiële partner te zijn. Dit doen we met onze persoonlijke en laagdrempelige benadering. U kunt bij ons terecht voor zowel uw verzekeringen als uw hypotheek. Het concept ‘Alles onder één dak’ in combinatie met een uitstekende service en aandacht onafhankelijk advies uit zich in ons kantoor genaamd Findt Advies."
Adres: Johan de Wittstraat 302, 3311KK Dordrecht
Telefoonnummer: 0787370400
ln.seivdatdnif@ofni
Stad: Dordrecht
Route: Johan de Wittstraat 302
Postcode: 3311KK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
FinDt Advies is ons heel goed bevallen. Alles wat is beloofd tijdens de gesprekken kwamen positiever uit. Zonder verrassingen hebben Volkan en Murat ons door het hele traject begeleid. Ze zijn erg betrokken, oplossingsgericht en deskundig. Je krijgt er professioneel advies wat tegelijkertijd persoonlijk is. Dankzij het netwerk van FinDt Advies kun je terecht bij alle benodigde professionals. Wij willen FinDt Advies dan ook van harte aanbevelen. Chapeau voor deze heren!
Zeer tevreden ! Ze leven met je mee en geven de juiste advies voor jouw situatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid