facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FINCH discoteam

FINCH discoteam

Info

Met ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van licht, geluid, DJ’s en complete drive-in shows op de meest uiteenlopende gelegenheden, is FINCH discoteam één van de meest geboekte drive-in shows van midden Nederland.

Geschiedenis

FINCH discoteam staat garant voor:

- gezellige en ervaren allround DJ´s;
- mooie, sfeervolle shows;
- veel aanvullende mogelijkheden;
- degelijke apparatuur van hoge kwaliteit;
- afspraak is afspraak;
- professionele service;
- ruim 15 jaar ervaring;

We organiseren regelmatig demoshows waar jullie onze shows live kunnen bekijken. Tijdens deze gratis en vrijblijvend toegankelijke demo-avonden maken jullie kennis met FINCH discoteam en de mogelijkheden voor jullie feest. We bespreken jullie persoonlijke wensen en stellen op basis daarvan een passende show samen en selecteren de DJ die het best bij jullie voorkeuren past!


================================================

MEER INFORMATIE:

Als u zin heeft in een lekker feest, bent u bij FINCH discoteam absoluut aan het goede adres! Door het gehele land maar voornamelijk in de regio Utrecht verzorgen wij disco shows op bruiloften, schoolfeesten, bedrijfsfeesten en veel meer!

Wie?
FINCH discoteam is uw professionele partner in evenementen. Zowel voor sfeervolle en ingetogen feesten als voor zeer uitbundige feesten. Door jarenlange ervaring, het juiste (muzikale) inzicht, oog voor detail en vooral passie voor het vak bent u er met FINCH discoteam van verzekerd dat uw festiviteiten, hoe spectaculair of bescheiden deze ook mogen zijn, een succes zullen worden. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het evenement uw gasten nog lang bij zal blijven… daar zit onze uitdaging!

Wat?
Wat u van ons kunt verwachten is een compleet verzorgde, professionele drive-in show waarbij de DJ non-stop muziek verzorgt. FINCH discoteam komt altijd met ervaren en representatieve allround DJ die wordt geselecteerd aan de hand van uw muzikale voorkeur. Vanzelfsprekend kunt u hiertoe van tevoren een muzieklijst samenstellen, tenzij u de muziek aan de kenner wilt overlaten. Ook de opstelling wordt volledig op uw wensen afgestemd, maar om het u gemakkelijk te maken is er een optimale set samengesteld waarmee u in de meeste gevallen uitstekend uit de voeten kunt. Zeker gezien onze gunstige prijsstelling (relatief goedkoop maar wel absolute kwaliteit) kunnen we u verzekeren dat u waar voor uw geld krijgt!

Bovendien zijn we in staat onze shows af te stemmen op uw themafeest, zoals apres ski, hollandse avond, 70's / 80's / 90's party, saturday night fever, dance classics, sms-party, carribean beachparty, enz. We hebben zelfs karaoke en vele extra's voor bruiloften in ons assortiment zitten. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het... en als u het niet kunt verzinnen doen wij het wel!

FINCH discoteam is reeds naar grote tevredenheid ingezet op vele festiviteiten en is daarmee ook inzetbaar voor uw:

- Huwelijksfeest (zowel bruiloft als jubileum)
- Schoolfeest
- Studentenfeest
- Sportfeest
- Bedrijfsevenementen (bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie)
- Verjaardagsfeest
- Schuurfeest en tentfeest
- Buurtfeest
- en evenementen als carnaval, koninginnedag en oud en nieuw.

Waar?
Door haar imposante uitstraling, professionaliteit en goede muziek is FINCH discoteam een graag geziene gast in Utrecht en omgeving. De basis ligt oorspronkelijk in ‘home-town’ Harmelen (Woerden), maar met grote regelmaat wordt de drive in show ook elders binnen en buiten de regio geboekt om diverse festiviteiten tot een groots succes te maken. Eigenlijk zijn we door heel het land te vinden!

En verder?
Als u op zoek bent naar een goede drive in disco, bent u bij FINCH disc oteam dus absoluut aan het goede adres. FINCH heeft dan ook voornamelijk bekendheid verworven met haar discoshow, maar we doen meer dan feesten alleen. Vanuit zeer diverse invalshoeken is er ruime ervaring met de (totaal) organisatie van zowel bedrijfsevenementen als publieksevenementen. U kunt FINCH in alle fases van uw festiviteiten bij de organisatie betrekken en aan alle facetten van het evenement zal met de grootste zorg en perfectie worden gewerkt. Of het nu gaat om budgetbewaking of het complete uitnodigingstraject, wij nemen u de zorgen uit handen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of boekingen.


Met feestelijke groet,


Wouter Vink
Uw FINCH discoteam contactpersoon


Contact
www.discoteam.nl
[email protected]

Mobiel: 06-1489 0310
B.g.g.: 030-811 0561

K.v.K. Utrecht 20132150
BTW: NL176174424B01


.



"FINCH discoteam verzorgt DJ’s en DJ shows op feesten en andere evenementen.Met ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van licht, geluid, DJ’s en complete DJ shows op de meest uiteenlopende gelegenheden, is FINCH discoteam één van de populairste drive in shows van midden Nederland. We verzorgen dan ook veel DJ’s en complete DJ shows in regio Utrecht, maar uiteraard ook in de rest van Nederland. Met veel plezier en passie voor het vak brengen we ook jouw feest tot een onvergetelijk einde!Met dochterbedrijf FINCH events zijn we veelvuldig actief op de zakelijke markt. Niet alleen voor bedrijfsfeesten, maar ook op audiovisueel gebied. Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek dat FINCH ook een betrouwbare partner is voor jullie event!"
Adres: Coelhorst 3, 3452 JJ Vleuten
Telefoonnummer: 06-14890310
Stad: Vleuten
Route: Coelhorst 3
Postcode: 3452 JJ



op zoek naar gerelateerd: Mobiele Disco, De Vriendelijke DJ, DJ bus aan huis, Disco auto, Rijdende Disco, De discobus, Pop Up feestje, Discobus aan huis kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HelemaalHildy HelemaalHildy 437 meter Hildy heeft overal een passende oplossing voor. Zelfs voor de kleinere dingen.
Seafood Volendam Seafood Volendam 589 meter Uw vis maaltijden en delicatessen thuis bezorgd in Volendam. Bestellen via 0628170995
Energy incentives & events Energy incentives & events 936 meter Top bedrijf. Zeer professioneel. Meerdere groepsreizen mee gedaan. Tevens erg creatie...
InspiratieLab InspiratieLab 1 km InspiratieLab verzorgt inspirerende tours en Events om merken, producenten en bedrijv...
Recensies
Tijdens ons 10 jarig feestje op 17 december 2022 zijn we als verrassing getrouwd. Finch Discoteam, Wouter heeft ontzettend goed met ons mee gedacht en er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt bij Rivers/Marnemoende. De fotobooth, de verlichte letters, de lasershow, de mooie verlichting maakte het plaatje compleet. En dan de muziek!!! Echt zo goed gedraaid, precies zoals we wilde en was afgesproken. Bedankt Finch Discoteam!!!
Voor onze bruiloft in maart hadden wij FINCH discoteam als DJ voor ons feest. Het gesprek vooraf was erg prettig. De wensen worden heel goed doorgesproken. Ook hebben ze een studio waar ze alle mogelijkheden qua lichten etc. kunnen laten zien. Dat is erg fijn, dan heb je er gelijk een goed beeld van. Tijdens het feest bleek ook dat onze wensen goed door de DJ waren opgepakt. Het was een top feest met de muziek die wij graag wilden horen. Ook een pluspunt was dat het geluid niet te hard was. Je kon elkaar nog verstaan en je ging niet met piepende oren de deur uit!
Wil je een DJ die er een feestje van maakt en goed aanvoelt wat er op dat moment goed aanslaat? Dan ben je bij FINCH bij het goede adres. Op onze bruiloft hebben zij de avond verzorgd, een leuke sfeer, leuke muziek en wij hebben alleen maar positieve reactie gehad. Echt top!
In januari getrouwd en via Finch een DJ geboekt. Het contact met het bedrijf was vlot, goed en duidelijk. Vanwege de afstand digitaal een gesprek gehad met uitleg van alle mogelijkheden. Er wordt rekening gehouden met de wensen aan muziekstijl en de DJ die we hadden zorgde er ook voor dat het feest centraal stond en niet hem als persoon zijnde. Er zijn een hoop extra opties waaronder een photo booth dat bij ons uitermate goed in de smaak viel op het feest. Al met al zeker een afspraak waard als je zoekt naar een DJ voor jouw feest!
Prachtig huwelijksfeest gehad met Finch. Aanrader voor iedereen. Muziek precies wat we wilden, lichten mooi. Hoor nu nog van mensen wat een fantastisch feest het was met een fantastische dj.
Wij hebben DJ Finch ingehuurd voor ons trouwfeest op 1 juli 2016 bij restaurant Zuiver. Wij zijn heel erg tevreden over deze DJ! Contact via de email verliep prima. Onze gasten op ons trouwfeest bestonden uit personen tussen de 18 en 70 jaar, maar de DJ speelde hier goed op in zodat er voor ieder wat wils was. De danszaal was de gehele avond gevuld met dansende swingende mensen. Een fantastische avond! Wij raden DJ Finch zeker aan.
Vertaald door Google Wij zijn ZO BLIJ met Finch discoteam! Onze DJ deed alles wat we hem vroegen, en alles was gewoon super! De muziek was geweldig en iedereen had een geweldige tijd! Iedereen danste en had gewoon plezier. Het was alles wat we wilden. Zelfs de brieven die we huurden waren ook mooi. Het verkoop- en marketingteam Wouter en Marieke was ook de hele tijd zo professioneel en we kunnen ze niet genoeg bedanken voor het speciaal maken van onze trouwdag. Aan iedereen in het team... jullie zijn geweldig! We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie elke keer dat we de kans krijgen. Origineel We are SO HAPPY with Finch discoteam! Our DJ did everything we asked him to, and everything was just superb! The music was great and everyone had a great time! Everyone was dancing and just having fun. It was everything we wanted. Even the letters we rented were also beautiful. The sales and marketing team Wouter and Marieke were also so professional the entire time and we can’t thank them enough for making our wedding day special. To everyone on the team… you guys are awesome! Will be sure to recommend you to friends and family every time we get the chance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid