facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Financieel Werk

Financieel Werk

Info

Hypotheken, verzekeringen of nalatenschap, voor zowel zakelijk als particulier geïnteresseerden. Wij adviseren en bemiddelen als een volledig onafhankelijk kant.

Adres: Milrooijseweg 53, 5258 KG Berlicum
Telefoonnummer: 073 503 1208
Stad: Berlicum
Route: Milrooijseweg 53
Postcode: 5258 KG



op zoek naar gerelateerd: Dorrit van de Veerdonk
Recensies
Al jaren ben ik superblij met Financieel Werk. Ik krijg altijd snel en heel eerlijk advies en antwoord. Zojuist hen ik een schadegeval snel kunnen oplossen omdat ik Dorrit belde en meteen het juiste advies en een schadeformulier kreeg. Mijn jonge hond had ongezien waardevolle spullen kapot gekauwd van een vriendin, maar door Dorrit’s snelle actie kon ik weer meteen schakelen naar m’n vriendin, en zo wisten we allebei dat het goed opgelost zou worden. Zo fijn! Ik voelde me daardoor niet alleen of onzeker over wat ik moest doen. Alle zaken die ik regel via Financieel Werk voelen vertrouwd. En dat is voor een ondernemend warhoofd als ik echt heel waardevol!!! Aanrader!!!
Super goed geholpen met mijn schadeafhandeling van mijn auto. Dit bureau is heel zorgvuldig en zorgt voor zo'n snel mogelijke afhandeling. Extra dank richting Dorrit vd Veerdonk voor ook op haar vrije dagen mij snel te helpen!
Dank voor de snelle en goede schade-afhandeling. We zijn het inmiddels gewend van jullie :
Zeer fijn om met deskundig advies geholpen worden
Zeer tevreden, goed en snel geholpen tijdens het afsluiten van onze verzekeringen en de bemiddeling bij de aankoop van een stuk grond. Erg goede service! Hoveniersbedrijf R&R
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid