facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Financiële Diensten Mijdrecht

Financiële Diensten Mijdrecht

Info

Wij zijn sinds 1990 in de Ronde Venen actief en hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebeid van financieringen en verzekeringen.

Geschiedenis

Hypotheken, Financieel Advies op maat



"Financiële Diensten Mijdrecht is al sinds 1990 in de Ronde Venen actief en heeft bewezen een buitengewoon betrouwbare partner te zijn op het gebied van zowel projectmatige als individuele hypotheken, financieringen en verzekeringen. We zijn aan niemand gebonden en kunnen samenwerken met meer dan 40 geldverstrekkers. Dat biedt ons de mogelijkheid een volstrekt onafhankelijke koers te varen. Bedenk daarbij dat geboren en getogen Mijdrechtenaren Theo en Michiel Vergeer samen ruim 50 jaar ervaring in het hypotheken vak hebben, en het zal u duidelijk zijn dat we bij Financiële Diensten Mijdrecht als geen ander weten wat er in de samenleving van De Ronde Venen speelt."
Adres: Bozenhoven 5, 3641AB Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297273037
Stad: Mijdrecht
Route: Bozenhoven 5
Postcode: 3641AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mortgage Masters NL Mortgage Masters NL 2 km Mortgage Masters in the Netherlands (Amsterdam, Amstelveen, Haarlem and Uithoorn area...
Recensies
FDM heeft ons erg goed geholpen met de hypotheek en verzekeringen. Duidelijke uitleg, snelle communicatie, flexibel. Heel fijn. Bedankt!
Wij zijn zeer tevreden met de service van FDM. Goed bereikbaar, snel geregeld, reageren snel, helpen met alles wat erbij komt kijken en denken mee!
Aardige mensen, hebben ons prima geholpen met financiëel advies voor hypotheek. Nu genieten in ons eigen huis!
Uitstekend geholpen, vriendelijk tesm en prima nazorg. Aanrader!
Trouw en altijd antwoord op mijn vragen op mail en zelfs op whatsapp met mijn persoonlijke adviseur. Zaken verliepen duidelijk en vlot. Ze waren geduldig geweest met mij toen ik twijfelde de hypotheek over te sluiten. In het begin toen de rentetarieven historisch laag waren, hadden zij voor mij het rentevoorstel aangevraagd waarna ik toch afzag. Een paar maanden later toen de rente hard begon te stijgen hebben ze na mijn verzoek opnieuw meteen rentvoorstel aanvraag gedaan en hebben we het uiteindelijk vastgezet en zo mijn oude hypotheek overgesloten. Kortom, ik ben blij dat ik deze adviseur heb gekozen. Een aanrader !
Professionele service. Kost wat maar dan krijg je ook wat. Ook goeie koffie
FDM heeft heel fijn geholpen bij het aanpassen van onze hypotheek. Duidelijke taal, heldere afspraken. Super!
Wij zijn ontzettend tevreden en we zouden zeker aanraden om hierheen te gaan voor het afsluiten van een hypotheek! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, de communicatie verliep soepel en we zijn heel blij met alle hulp van Michiel! Als we in de toekomst nog zaken willen aanpassen, dan komen we zeker weer terug.
Wij hebben ons twee keer door FDM laten begeleiden voor het verkrijgen van een hypotheek. Beide keren erg goed en vriendelijk geholpen. We zijn FDM dan ook dankbaar voor alle hulp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid