facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Filmtheater Lelystad

Filmtheater Lelystad

Info

Lelystad heeft sinds 2004 een filmtheater. In samenwerking met Agora Theater & Bioscoop wordt er elke dinsdag een kwaliteitsfilm vertoond. De film start om 19.45 uur, maar gasten zijn al eerder welkom voor een gratis kopje koffie of thee.



"De nieuwste films kijken bij bioscoop Kok CinemaxX in Harderwijk of Lelystad!Geniet van de nieuwste films in Harderwijk of Lelystad onder het genot van een hapje en drankje of maak je bioscoopbezoek extra feestelijk met een bioscoop arrangement.Bioscoop arrangementen en events: een gezellig uitjeMaak je bioscoopbezoek nog leuker door te genieten van leuk bioscoop arrangement. Heb je zin in een high wine, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm. Ook organiseren we regelmatig leuke events, zoals een Ladies Night, een peuter- en kleuterbioscoop en is er in Bioscoop Lelystad wekelijks filmtheater."
Adres: Agorabaan 12, 8232 JS Lelystad
Telefoonnummer: 0320 239 230
Stad: Lelystad
Route: Agorabaan 12
Postcode: 8232 JS



op zoek naar gerelateerd: nieuwe bioscoop lelystad, mamma mia lelystad, bioscoop lelystad agora prijzen, film doris lelystad, agoratheater geplande evenementen, agora lelystad agenda, agora film, sinterklaas agora lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AgoraTheater Lelystad AgoraTheater Lelystad 0 meter We zijn naar het Zwanenmeer geweest. Ballet was prachtig. Ik vond alleen het geluid n...
Agora Bioscoop Lelystad Agora Bioscoop Lelystad 28 meter 10 jaar een hele dag met meer dan 600 mensen in de Agora. Fantastisch! Ze denken met ...
Recensies
Eindelijk een waardig bioscoop in Lelystad. Entree is met een rode loper een prima welkom. De trappen naar boven is prima te doen, voor de mensen slecht ter been is er een lift. De centrale hal is sfeervol ingericht en oogt doordacht en passend in het beeld van "cinema". Er zijn vele lange bankjes waar je gezellig kan zitten. De "bar" ziet er goed uit en er is een standaard assortiment. Helaas is de popcorn onder de maat. Niet vers en zonder smaak. Of men verkoopt het vers of bied een assortiment aan in gesloten zakjes... nu ligt het maar een hele dag in de grote bak en dat proef je, kortom popcorn is niet lekker... Mooi Beeld en 7.1 geluid is goed. Stoelen zitten lekker en ruim. Toiletten zijn mooi en schoon. Na of voor de film gezellig borrelen in het theatercafé. Het plaatje klopt. Op dit moment is de bioscoop en het theatercafé het mooiste en gezelligste gedeelte van het centrum. Misschien komt het dan toch nog goed met het centrum van Lelystad al moet er nog veel gebeuren na al dat wanbeleid. Triest dat het allemaal zover heeft moeten komen maar goed laten we naar de toekomst kijken. Er is hoop. Kok Cinema is een goed begin. Sfeer: 8 Faciliteiten/interieur: 8 Eten en drinken aanbod: 7 Popcorn: 5 Beeld: 8 Geluid: 7
Hele mooie bioscoop! Goed assortiment bij de balie qua drankjes en snacks. En de prijzen zijn echt redelijk. Het beeld in de bios is echt mooi maar het geluid had echt beter gekund. Heel jammer dat het surround sound in zaal 1 niet mooi klinkt.
Vandaag geweest met mijn zus en mijn zoontje. Top ervaring gehad! Zeker dankzij Kjeld onze held! Mijn zoontje wilde heel graag het projectorbeeld zien. Deze stond vorig jaar in Harderwijk. Daar kreeg ik te horen dat hij nu in Lelystad staat.. Daar vandaag aangekomen, blijkt hij in de opslag te staan. Maar Kjeld bedacht een oplossing! Mijn zoontje mocht de huidige projector in werking zien! Hij was hier SUPERBLIJ mee! Misschien dat hij dit zelfs nog leuks vond dan de film.. hihi Kortom; top ervaring gehad! Vriendelijk personeel, nette bioscoop.. zeker een aanrader!! En Kjeld? Dat is onze HELD!
Ik ben hier naar de nieuwe Avatar film geweest, en het was echt een hele mooie nette bioscoop. De popcorn was ook heerlijk! Ik las in de andere reviews dat ze het naar vonden dat er een pauze was in de film, ik vind dat persoonlijk juist fijn. De prijzen waren voor een bioscoop normaal. Het personeel was ook heel vriendelijk en dat maakt de ervaring altijd leuker! Dus ik raad het zeker aan om hier heen te gaan.
Tijdje geleden een biertje besteld op het mooie terras. Na eennjange tijd kwam ons affligum biertje ... jammer deze was erg warm. Niet ok. Nu 10 juni even een hapje eten. Spareribs waren koud en de mayonaise zag er uit dat het van de dag te voor was. Serveerster gaf onze irisch koffie kado als compensatie. Jammer....
Zeer comfortabele stoelen, prima geluid. Voor de filmzalen moet je naar boven maar dat kan ook met de lift. Bij de loveseats mis je wel een bekerhouder omdat de midden armsteun er niet zit. In andere bioscopen heb je daarvoor een tafeltje net voor de stoelen.
Hele nette, leuke, mooie en kleinschalige bioscoop! Met goede horeca voorziening. Echt een aanwinst voor Lelystad!
Yesss!!! Eindelijk een bioscoop in Lelystad en wat voor 1 :D! Doei Almere! Het is een heel mooi gebouw, gezellig ingericht en niet zo massaal maar juist wat kleinschaliger . Het geluid en kwaliteit in de zaal is uitstekend en de stoelen zitten super. Personeel is erg vriendelijk en de popcorn Yum Yum! Wat een aanwinst voor de stad en ik kom hier zeker nog vaak terug.
Top!: Mooie bioscoop! Avatar gekeken 3d, super prachtig, had het niet erg gevonden om 2 pauzes te hebben. De stoelen zijn super, ik ben klein en hoe de rijen zijn ingedeeld perfect, nooit meer iemand die met zijn hoofd in mijn beeld zit. Ook heel slim om alles in popcornbakjes te doen ivm kraken. Mooi beeld. Tips: meer personeel, wij stonden nu voor en tijdens de pauze best een tijdje in de rij. En het oogt rommelig dat er veel tafels niet uitgehaald werden. Het assortiment is niet helemaal duidelijk. In een pauze wil je snel afhalen dus misschien assortiment pauze bordje bij de kassa? M&ms, chips, popcorn heel lekker hebben we besteld omdat het zichtbaar is geen idee of er meer mee mag de zaal in. Aanvullingen misschien schepsnoep, meer soorten chips, ik houd zelf meer van post mix frisdrank. Geluid iets harder als er geen muziek is. Wij konden onze achter en voorburen horen eten en praten.
Fijne bioscoop, vriendelijke personeel en er hangt een goede sfeer. Stoelen zitten prima, alleen bij een wat langere film wel last van mijn rug. Geluid en beeld ook goed. Pauze iets minder goed georganiseerd, vaak lange rij bij de bar om iets drinken/eten te kopen en daarna nauwelijks tijd om nog naar het toilet te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid