facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Filmmaker en Videograaf, The Dutch Video Guy

Filmmaker en Videograaf, The Dutch Video Guy

Info

Ik ben The Dutch Video Guy. Ik ben filmmaker, videograaf, en cameraman. Ik creëer trouwfilms die de trouwdag laat herbeleven, alsof je er bij was.

Geschiedenis

Video maken kan iedereen, maar een verhaal vertellen met prachtige cinematische beelden is een ander verhaal. Op zoek naar een bruiloft videograaf en gewoon één betaalbare prijs voor alles, zoals 4K bioscoopkwaliteit, prachtige drone beelden, creatief en uniek, professioneel, heel de dag aanwezig, feature film, highlight film, doc film, binnen drie weken het beeldmateriaal geleverd en reiskosten binnen heel Nederland?

Ik ben The Dutch Video Guy. Dé bruiloft videograaf van Nederland. Ik creëer herinneringen met beeld. Ik ben uniek en ik werk niet met allerlei verschillende prijspakketten, want ik ben er gewoon heel de dag. Voordat jullie terug zijn van jullie huwelijksreis, heeft de trouwfilm jullie al bereikt. Hoe dan? USB, DVD, blu-ray, of online? Wat jullie willen. Het grote genieten kan beginnen.



"Ik film enkel wat echt belangrijk is, namelijk liefde en zijn emoties. Het liefst in een pure, spontane en natuurlijke manier. Dus zeker niet geforceerd. Als creatief professional heb ik een artistieke kijk op films. Ik val op door te kijken naar details en vanuit een ander creatief perspectief te filmen. Door een samenspel van beweging en klanken, creëer ik trouwfilms die je raken."
Adres: Van Lijnschootenlaan 43, 2671CE Naaldwijk
Telefoonnummer: 0655266676
Stad: Naaldwijk
Route: Van Lijnschootenlaan 43
Postcode: 2671CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photobooth Westland Photobooth Westland 278 meter Aanrader! Photobooth Westland maakte ons feestje compleet. Leuke begeleiding en leuke...
Timelapse Productions Timelapse Productions 1 km Timelapse Productions is gespecialiseerd in het maken van professionele bedrijfsfilms...
De Winter Videoproducties De Winter Videoproducties 1 km Timo is een bevlogen ondernemer met passie voor zijn vak. Dat levert mooie video prod...
Recensies
Fijne samenwerking gehad met Iwan. Hij heeft onze bruiloft perfect samengevat in een korte en een lange film. Daarnaast de speeches los aangeleverd gekregen. Ontzettend waardevolle, bijzondere en spontane beelden van onze prachtige dag. We genieten iedere keer weer na! Zeker een toevoeging naast de fotograaf. Hij pakt echt de spontane momenten, terwijl je eigenlijk niet doorhebt dat hij er is. Extra leuk dat hij de beschikking heeft over een drone. Wij raden The Dutch Videoguy zeker aan!
We zijn erg tevreden en zeer te spreken over hoe de samenwerking voor, tijdens en na de bruiloft is verlopen. De communicatie verliep erg soepel. De films zijn van hoge kwaliteit en zijn erg mooi bewerkt. Ze nemen ons even terug naar de sfeer van de dag. Wij raden The Dutch Video Guy iedereen aan!
Al vanaf onze eerste kennismaking met Iwan tijdens het gesprek bij ons thuis hadden wij meteen een goede klik. Iwan is erg professioneel en enthousiast, waardoor wij het zeer prettig vonden om hem tijdens onze grote dag om ons heen te hebben. De highlight en de feature film zijn beide fantastisch geworden! Toen we het pakketje met de film van Iwan ontvingen waren we blij verrast….het was echt een cadeautje! We zijn enorm blij met het resultaat en we hebben al vele complimenten gekregen van onze familie en vrienden. Het is geweldig dat we onze trouwdag steeds weer een beetje opnieuw kunnen beleven, dankzij het werk van Iwan. Lieve Iwan, nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en de fijne samenwerking! Mochten we in de toekomst een videograaf nodig hebben, dan ben jij de eerste die wij bellen. Groetjes, Wiljan en Linda
Iwan was onze trouwvideograaf. Van te voren een kennismakingsgesprek gehad wat ervoor zorgt dat alle wensen en plannen besproken kunnen worden. Iwan denkt leuk mee met alles en geeft tips. Erg fijn! Van te voren duidelijke informatie gekregen, en goed contact gehad. Iwan is ongeveer 12 uur bij ons aanwezig geweest. Wanneer je met Iwan praat merk je ook echt dat hij het belangrijk vind om de gehele dag op film vast te kunnen leggen. De dag zelf verliep precies zoals Iwan van te voren had vertelt; hij is aanwezig maar je ziet hem eigenlijk niet. Achteraf met de films terug kijken was dit ook erg leuk, omdat familie vaak niet eens door hadden dat zij gefilmd waren op bepaalde moment en dit brengt de meest oprechte, leuke en speciale beelden op! Niks was georganiseerd aan het filmen, alles was gewoon zoals het gebeurde. De films kregen we op een leuke manier thuis gestuurd. We hebben ervan genoten om deze terug te kijken! Iwan heeft alle belangrijke momenten die dag vastgelegd, maar ook de kleine momentjes tussendoor die veel andere mensen ontglipt zijn. Wij wilde graag de gehele ceremonie gefilmd en dit is gedaan vanuit meerdere punten wat het kijken erg fijn maakt. De drone beelden maken het ook net wat specialer. We hebben echt een fantastische ervaring gehad en raden The dutch video guy echt aan als trouwvideograaf; op de dag zelf verdwijnt hij wat naar de achtergrond, maar als je de films terug ziet, zie je dat alles én meer gefilmd is. Echt top!
Iwan is onze videograaf geweest op onze bruiloft, en in één woord: aanrader! Hij denkt onwijs goed mee, zowel in de voorbereiding als naderhand. Hij is heel fijn in de omgang en op de dag zelf heb je echt niet door dat hij aanwezig is! : Het uiteindelijke resultaat is ook onwijs gaaf geworden, het is een hele mooie samenvatting van onze dag. Dmv de film kunnen we nog beter nagenieten van onze mooie dag!
Iwan heeft op 29-11-2019 onze bruiloft prachtig weten vast te leggen op film. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we Iwan persoonlijk gesproken en bij vragen was hij zeer snel met reageren. Iwan is rustig, prettig in de omgang en weet je enorm op je gemak te stellen. Op de dag zelf heb je amper door dat hij aan het filmen is. De highlight film, feature film, drone beelden bij het kasteel, vastlegging van ceremonie en speeches heeft Iwan fantastisch verzorgd. Kortom, mocht je speciale momenten willen laten vastleggen dan is Iwan echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid