facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Filmhuis Den Haag

Info

De beste films, de lekkerste koffie en het restaurant met het mooiste uitzicht van Den Haag, 365 dagen per jaar geopend voor films en meer!

Geschiedenis

Weinig filmtheaters in Nederland programmeren zo breed en veelzijdig als Filmhuis Den Haag. Elk initiatief ontstaat vanuit een sterke liefde voor film. De retrospectieven en nieuwe-mediapresentaties rouleren landelijk.

Toch had het Filmhuis nergens anders kunnen staan dan in Den Haag. Het zet Haagse vraagstukken en problemen in zijn programma's op de agenda. Zo wordt film een middel om te duiden, verdiepen en concrete hulp te bieden.

Filmhuis Den Haag heeft ook een scherp oog voor getalenteerde kunstenaars die film en nieuwe media gebruiken. Het brengt cross-overprogramma’s en biedt een platform voor jonge filmkunstenaars. Met debatten, lezingen, workshops en educatieve voorstellingen geeft het inzicht in de filmgeschiedenis en de huidige media- en beeldcultuur.

Contact
Kassa: 070 - 365 6030
Café: 070 - 364 1732
Restaurant: 070 - 364 8763



"In Filmhuis Den Haag draait het om de liefde voor film. Het is een culturele ontmoetingsplek die mensen en culturen samenbrengt met films die verhalen vertellen en je uitnodigen om je in te leven in de ander. Het Filmhuis doet dat door films te laten zien, van internationale klassiekers tot hedendaagse kwaliteitscinema, veelal met randprogramma. En door educatieve programma’s te maken, talent te ontwikkelen en jonge Haagse filmmakers een podium te bieden. Daarnaast heeft het Filmhuis een bijzondere collectie die iets vertelt over de geschiedenis van de cinema."
Adres: Spui 191, 2511 BN Den Haag
Telefoonnummer: 070 3656030
ln.gaahnedsiuhmlif@ofni
Stad: The Hague
Route: Spui 191
Postcode: 2511 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:30
Dinsdag: 09:00 - 00:30
Woensdag: 09:00 - 00:30
Donderdag: 09:00 - 00:30
Vrijdag: 09:00 - 00:30
Zaterdag: 10:00 - 00:30
Zondag: 10:00 - 00:30


op zoek naar gerelateerd: filmhuis den haag programma, lion filmhuis den haag, filmhuis den haag restaurant, kedi filmhuis den haag, filmhuis den haag vacatures, loving vincent filmhuis den haag, filmhuis den haag kinderfilms, call me by your name filmhuis den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Den Haag Filmhuis Den Haag 8 meter Ik ben veel mensen in mijn leven kwijt maar dankzij filmpjes maken denk ik toch welli...
Pathé Pathé 158 meter Pathé Spuimarkt is onderdeel van Pathé Nederland. Wij zijn gevestigd in Den Haag aan ...
Pathé Pathé 508 meter Pathé Buitenhof is onderdeel van Pathé Nederland. Wij zijn gevestigd in Den Haag aan ...
DNR Film Club DNR Film Club 2 km DNR Film Club is an alternative cinema in Den Haag. Join our weekly film screenings a...
Omniversum Omniversum 3 km Fijn ontvangen bij de entree. Via de mooie tuin naar de Dome mogen lopen. Prachtig f...
Recensies
Best lekker zitten hier in het café maar zeker ook in de zaal. En de foto met de filmcamera’s plaats ik niet voor niets: compliment voor de bedenkers / makers !
Arthousy, goede selectie films voor de liefhebber van echte cinema en docu tov multiverse en Marvelnarigheid. Films voor volwassenen zeg maar.
Even een drankje gedronken in de bar van het Filmhuis. Het personeel is tegenwoordig heel sloom. Het duurt echt lang voor er een drankje op tafel komt. Ook wordt er nauwelijks goed schoongemaakt. De tafels ziet er daarom altijd wat viezig uit. Jammer, we komen hier nl graag om mooie films te zien.
Ik vaak en meestal heel graag naar het filmhuis. 2 films kijken op een avond is geen goed idee. De keuken functioneert niet: lang wachten voor slecht eten. De meeste medewerkers/ vrijwilligers werken goed. Andere medewerkers/ vrijwilligers zijn niet behulpzaam en moeten snel een cursus gastvrijheid volgen...
Er hangt een gemoedelijke sfeer. Prima zitplaatsen in de zaal. Drankje moet je vasthouden of op de grond zetten, dat is niet handig, tijdens de film meerdere keren gehoord dat men tegen een kopje ofzo schopte of stootte.
Goede film keuze. Alleen jammer dat de mensen mogen glassen, flessen en kopjes in de zaal mee brengen. Ze maken zo veel geluid!
Interessante films, mooie zaal. matige bar, smerige cola, geen sinaasappelsap. Logistieke indeling in het gebouw ook erg onhandig
Heel mooi filmhuis met een leuke plaats om te eten en drinken erbij Leuke en gezellige bediening.
Fijn om hier weer eens een film gezien te hebben, helaas met weinig mensen in zaal 4 bij Rimini van Ulrich Seidl....
Lekkere relaxte bioscoop, drankje mee naar binnen, veel beenruimte en nog drankje na afloop in de bar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid